Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S! 26 hónaposnak szorulá...

S. O. S! 26 hónaposnak szorulásra, ami hatásos?

Figyelt kérdés
A kislányom 26 hónapos és nagyon szorulásos.2-3 napig rendesen van neki mindennap széklete,utána meg szegény kínlódik mert nem tud.Laevolac-ot adok neki de nemigen használ.Esetleg tudtok valamit ajánlani,ami hatásos?A gyümölcs,gyümölcslé kizárva.Mert a gyümölcsöt nem eszi meg a gyümölcsléből meg max 1-2 korty.
2012. máj. 17. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Pedig egyből a szilvát mondanám. Esteleg szilvalekváros kenyér?
2012. máj. 17. 10:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Elég rossz evő,ilyesmit se eszik meg.:-(
2012. máj. 17. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Paradicsomos kaják!

Bármilyen főzelékfélébe vagy joghurtba kevert korpa (de igyon sokat!)

Spenót nálunk nagyon bevált

Tejföl csak úgy magában (nálunk jobban megy, mint a joghurt)

Kukorica is segíteni szokott (sima csemegekukorica, mirelitet kiolvasztod szűrőben forró víz alatt)

Állítólag a nagyon cukros tea is jó, nekem nem vált be

A laevolacnál már talán jobb a paraffinolaj, de rendszeresen az se jó. Ítzelen, szagtalan, színtelen, bármibe belekeverve simán megeszi a gyerek, csak az a baj, hogy hosszú távon ez is hozzászokást okoz, és egyes vitaminok felszívódását is csökkenti

2012. máj. 17. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Lavelocal szirup
2012. máj. 17. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a paradicsom vált be.
2012. máj. 17. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom is szorulásos volt ennyi idősen, és ő is nagyon rossz evő. Nálunk sem használt semmilyen szer, székletlazító ételeket meg egyszerűen nem ette meg. Aztán 3-4 hónap után kinőtte, mostmár rendesen kakil, sosincs szorulása, pedig ugyanazokat az ételeket eszi.

Esetleg még azt tudod tenni, hogy megfigyeled milyen ételek után nem tud kakilni, és azt nem adsz neki egy darabig.

2012. máj. 17. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és Pro+kid?
2012. máj. 17. 17:52
 8/10 A kérdező kommentje:

A Pro+Kid az micsoda?

Kedves 4. Mint írtam a Laevolac nem használ.

2012. máj. 17. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, tudom, hogy gyümölcs kizárva, de jobbat nem tudok és hátha. Bármilyen 100%-os narancslé, én felesben adom vízzel. Még aznap kipakol. Azért szorítok, hátha ízlik neki és megissza.
2012. máj. 18. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
A Pro+kid egy probiotikum. Lekvár jutott még eszembe
2012. máj. 19. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!