Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális dolog ha egy apuka...

Normális dolog ha egy apuka az alvászavaros fiával alszik minden éjszaka, a felesége pedig egyedül?

Figyelt kérdés

Nagyon magányosnak érzem magam ,mert az alvajáró kisfiúnkat minden este az apukája altatja,majd hiába kérem,hogy jöjjön át hozzám miután elaludt a 6 éves fiunk,ő a gyerekkel marad,azt mondja,hogy ő már olyan jól elhelyezkedett itt,nem fog éjszaka mászkálni vissza hozzám :,-( ...jól sejtem,hogy ez már a vég ???

Hónapok óta így megye ez.

Már számtalanszor próbáltam beszélni a férjemmel erről .

Mit tegyek,hogy rádöbbentesem a férjemet,hogy ez nagyon nincsen így rendjén?

2012. máj. 15. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%

egyáltalán nem biztos hogy baj van

írtad, hogy vigyázni kell a kisfiúra, és most ez az ő dolga, és ez neki fontos

nálunk is az van, hogy én altatom a kisfiúnkat (3 éves) és bizony sokszor elalszom mellette én is, na ha engem ilyenkor vki keltegetne, abból nem lenne köszönet, nagyon durci vagyok amikor felkeltenek álmomból, szóval én sem szívesen mászkálnék, csak azért hogy a párom mellett aludhassak

na meg a másik, átölelve aludni, meg is őrülnék tőle :))

ennek ellenére 13 éve vagyunk együtt, pedig pl a terhességem idején mi külön aludtunk, mert még egy nagyon régi sz@r ágyunk volt, és már nem bírtam rajta feküdni, és kiköltöztem, azóta meg hol itt hol ott, még sincs baj

2012. máj. 15. 23:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg ez a helyzet így nincs rendben. De a probléma okát kéne megszüntetni, azaz az alvászavart. Bocs, nem olvastam végig az összes kommentet, de azért megkérdezem, erre milyen megoldásokat próbáltatok már?
2012. máj. 16. 07:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg igen is baj van!Már neharagudj,de a szex egy kapcsolatban/házasságban elég fontos.Az én férjem lehet akármilyen fáradt,felkelthetném az éjszaka közepén is,a szexet soha nem utasítaná vissza.Egyébként mi köztünk is ott szokott aludni néha a 2,5 éves kisfiúnk.

Sajnállak,hogy ilyen helyzet alakult ki nálatok :(

Te nem tudnál befeküdni melléjük?Próbáld megértetni vele,hogy mit érzel.

2012. máj. 16. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Amikor utolsó hónapos terhes voltam, nagyon horkoltam, mert már csak hanyatt tudtam aludni. Akkor férjem, aki igen éber alvó és ráadásul napközben olyan gépekkel dolgozik, hogy maximális figyelem kell hozzá, kiköltözött a nappaliba. Miután megszületett a lányunk, nagyon rossz alvó lett, sokszor kelt, sokszor elaludtam szoptatás közben, mert olyan fáradt voltam, akkor is kiköltözött szegény drágám a nappaliba, és a kicsi másfél éves koráig ott aludt. (nem volt több szobánk, hogy oda rakhassuk a picit) Szóval így alakult, DE ha szexet akart (sokszor akart:) ) vagy én akartam, akkor addig nem aludt el, (és én sem), amíg a kicsi el nem aludt és utána bejött és... (a többit a fantáziátokra bízom).

Szóval az egy dolog, hogy a fiaddal alszik, mert ilyen problémája van, de ha egy férfi akar valamit, akkor addig nem alszik el, amíg a kicsi el nem aludt, és ha csak addig is, de átmegy hozzád.

Tehát itt nem azzal van baj, hogy külön alszik, hanem, hogy nincs szex.

Próbáld vele nyugodt körülmények között megbeszélni, lehet, hogy ő nem is gondolja, hogy ez Neked ennyire rossz.

2012. máj. 16. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát sajnos segíteni nem igazán tudok, de nálunk is ilyen van, azonban nagyon nagy különbség mégis, hogy ez mindkettőnk beleegyezésével történik így. Mi felváltva alszunk a lányunkkal (amit végülis mi rontottunk el és már tervben van a külön ágyba szoktatás). 4 éves és egyik nap a férjem, másik nap én alszom vele, ilyenkor a másik másik szobában alszik, mert hárman nem férnénk el (a lányom nagyon forgolódós éjjel, így is kicsi az ágy, ha ketten alszunk). Este szintén az apja altatja, engem már nem fogad el az altatásnál. Egyik nap fogászatra ment a férjem este (magánrendelésre), nem volt hajlandó velem bejönni a szobába, azt mondta, megvárja az apját és elaludt a nappaliban a kanapén. Nálatok az a nagy gond, hogy neked ez nem jó. Ezt meg kellene értetned a férjeddel (tudom, hogy már beszéltél vele), mert ez előbb-utóbb a házasságotok rovására fog menni. :(
2012. máj. 16. 10:24
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Olvasom, hogy a házasélet sincs rendben. :( Ez baj, nálunk nincs ezzel semmi probléma, annak ellenére, hogy külön alszunk már kb. 2,5 éve. Akkor nálatok nem is igazán ez a probléma forrása, hogy külön alszotok, hanem annak van valami egyéb oka. :(
2012. máj. 16. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi is külön alszunk, de ettől még nem vagyunk válságban. A férjem dolgozni megy reggel korán, én meg az 5 hónapossal alszom egy szobában, mert még éjszaka szoptatok. Mikor terhes voltam, akkor már "szétköltöztünk", mert horkoltam. Közöttünk sincs nagyon szex, de nem a különalvás, hanem a fáradtság miatt. Bízom benne, hogy lesz ez jobb is, szerintem te se gondolkodj emiatt válásban.
2012. máj. 16. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy az alvászavaros gyerekkel valakinek aludnia kell, ez tény, mert írod, hogy felkel, halljátok, hogy nekimegy-elesik-kiabál...stb.

Ez még nem is lenne gond, viszont ettől még a házaséletre lehetne sort keríteni, ha akarná.

Nekünk 3 gyerekünk van, sokszor előfordul, hogy valamelyik nálunk köt ki éjjel, vagy nekünk kell átmenni, mert nem alszik jól, de ettől még van szex, nem is ritkán. Mert van rá igény.

Egy beszélgetés nem ártana szerintem, hogy mitől csökkent le a férjed vágya.

2012. máj. 16. 17:50
 19/19 anonim válasza:
Szerintem megbeszélheted a férjeddel, ha olyan a kapcsolatotok.
2012. jún. 24. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!