Mit gondoltok a Waldorf oviról?
Ez jó :-)
A barátnőm Waldorf iskolában tanít párszor voltam náluk és nagyon tetszett. Nem olyan kötött az egész, sok szabadságot kapnak a tanárok és a gyerekek.
Hogy a valláshoz hogyan állnak hozzá, azt nem tudom.
Nekem nagyon tetszik, de szerintem csak akkor van értelme, hogyha utána Waldorf iskolába is jár.
Ezt a vallásos dolgot nem tudtam, de engem nem zavarna, ha ezt csinálnák, mert mi is inkább pogányok vagyunk (nem vagyunk fanatikusok, de ez áll a legközelebb hozzánk).
Az okkultizmus jellemző rájuk.
Rudolf Steiner legmagasabb, 33. fokozatú szabadkőműves, aki a világ vallásait ellen létrehozta az okkultizmust. Amit előttem írtak, sátánimádó tanokat vett bele a Waldorf oktatásba.
Off:
Az utolsó válaszolónak:
"Rudolf Steiner legmagasabb, 33. fokozatú szabadkőműves, aki a világ vallásait ellen létrehozta az okkultizmust."
???
Nem Rduolf Steiner hozta létre az okkultizmust. Foglakozott vele nagyon sokat, de nem ő "csinálta".
Bocs, de ezt fontosnak véltem megjegyezni...
Ja, és még:
"Amit előttem írtak, sátánimádó tanokat vett bele a Waldorf oktatásba."
Bár eddig nem tudtam arról, hogy a Waldorf intézményekben hogyan állnak a valláshoz, de az 1. válasz alapján nem a sátánizmust "népszerűsítik". Az alapján csak spontán valamilyen okkult dologról van szó, de nem a sátánizmusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!