Milyen bugyipelust használtok?
Épp tegnap vettem a lányomnak, megnéztem a Tescot és a Dm-et, sokkal olcsóbb volt a Tescoban, pedig 2 éve a DM-ben veszem a pelusokat. Libero volt csak, 61 Ft volt darabja, 5-ös méret kell nekünk.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen, mert tegnap száraz maradt, arra pedig bármi jó:)
Liberot. Soha nem is próbáltunk mást. Tökéletesen bevált.
Szerintem kisfiadra is kell az 5-ös méret.
A lányom 12 kg körül van, 50 cm a poci körfogata (épp ma mértem).
Tényleg drága, főleg akció nélkül - de jó!
Szia,
Én írtam, hogy a Tescoban vettem Liberot. Ne haragudj, megnéztem, összekevertem a márkát, Pamperst vettem, de tényleg olcsóbb volt.
Ilyet vettem 1990 F-ért,de 32 db-osat kislányos mintával, rózsaszínben. Csak ez az egy zacskó volt, de nem foglalkoztam vele. Fiús nem is volt.
Most, hogy keresem a neten ( be akartam linkelni), sehol nem találom pont azt amit vettem, elképzelhető, hogy kifutó termék. A pelus mintája kicsi póni lovas, gondolom ez már nem trendi, mert a DM-ben Dóra babás volt sokkal drágábban. Nekem meg mindegy, hogy mi van rajta.
Bocsi még egyszer, hogy hülyeséget írtam, de majd figyelni fogom, hogy lesz e még.
Még oda is vittem a vonalkód ellenőrzőhöz a zacskót, mert nekem is "olcsónak" tűnt. Lehet, hogy egy elfekvő darab volt, nekem meg szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!