Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen bugyipelust használtok?

Milyen bugyipelust használtok?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiamnak szeretnék venni, mostanában kezdi komolyabban érdekelni a bili, gondoltam, ezzel kicsit egyszerűbb lenne. A kis gatyába még elég sokszor becsurran, de szívesen próbálkozik. Ezért gondoltam, hogy kényelmesebb lenne bugyipelenkát használni, amíg még nem időben szól. Melyik márka vált be nektek a legjobban. Saját márkásak is lehetnek, pl dm-es, tescos, lidl-s, ha vannak egyáltalán! A libero up&go-t most néztem a dm-es újságban kb 80 Ft/db; elég drága:(
2012. máj. 15. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Épp tegnap vettem a lányomnak, megnéztem a Tescot és a Dm-et, sokkal olcsóbb volt a Tescoban, pedig 2 éve a DM-ben veszem a pelusokat. Libero volt csak, 61 Ft volt darabja, 5-ös méret kell nekünk.

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen, mert tegnap száraz maradt, arra pedig bármi jó:)

2012. máj. 15. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi Pamperst használunk, szerintem nagyon jó, bár maximum 1 pisi volt még csak benne, így nem tudom mennyit bír. De kényelmesnek tűnik. Illetve pont ma találtam itthon egy termékminta Rossmann saját márkás bugyipelenkát, azzal sem volt gond, csak egy picit keményebb anyag mint a Pampers. Mi 5-ös méretet használunk minden márkából.
2012. máj. 15. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Liberot. Soha nem is próbáltunk mást. Tökéletesen bevált.

Szerintem kisfiadra is kell az 5-ös méret.

A lányom 12 kg körül van, 50 cm a poci körfogata (épp ma mértem).

Tényleg drága, főleg akció nélkül - de jó!

2012. máj. 15. 22:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! A tescoban meg is néztem, de ott 4000Ft volt csomagja, tehát még drágább, mint a dm-ben. Aki írta a 61Ft-os árat, az szerintem a sima pelusra gondolt, mert az került annyiba! Egyébkét ott végignéztem minden márkát, és nagyon hasonló (80-100 Ft/db) áron volt minden márka:( A liberót ki fogjuk próbálni!
2012. máj. 16. 07:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia,

Én írtam, hogy a Tescoban vettem Liberot. Ne haragudj, megnéztem, összekevertem a márkát, Pamperst vettem, de tényleg olcsóbb volt.

[link]

Ilyet vettem 1990 F-ért,de 32 db-osat kislányos mintával, rózsaszínben. Csak ez az egy zacskó volt, de nem foglalkoztam vele. Fiús nem is volt.

Most, hogy keresem a neten ( be akartam linkelni), sehol nem találom pont azt amit vettem, elképzelhető, hogy kifutó termék. A pelus mintája kicsi póni lovas, gondolom ez már nem trendi, mert a DM-ben Dóra babás volt sokkal drágábban. Nekem meg mindegy, hogy mi van rajta.

Bocsi még egyszer, hogy hülyeséget írtam, de majd figyelni fogom, hogy lesz e még.

Még oda is vittem a vonalkód ellenőrzőhöz a zacskót, mert nekem is "olcsónak" tűnt. Lehet, hogy egy elfekvő darab volt, nekem meg szerencsém volt.

2012. máj. 16. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, letolható pelust vettem én is, olyat, amit nem lehet oldalt ragasztani, normál bugyi fazonút.
2012. máj. 16. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!