Elég, ha fél cm-rel nagyobb a cipő, mint a láb?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak 15,7 cm a talpa,elég rá a 25-ös zárt orrú szandál,aminek 16,2 cm a belső talphossza? A 26-os olyan nagynak tűnt a lábán. Ti melyiket vennétek?2012. máj. 14. 14:41
2/7 anonim válasza:
egy honapig ha elég a kisebb,nekünk 26-os van 16,5cm a belsö talphossza,egy honapja vettük akkor egy 0,7cm volt nagyobb a lábánál s most már végigéri.a nyár vágéig még egyet kell vegyek. szerintem a nagyobbat vedd.
3/7 anonim válasza:
akkor jó a cipő, ha 0,5-1,25 cm-rel nagyobb a belső talphossz, mint a gyerek talpa. Tehát a kisebbet venném, az még éppen jó.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt nem akarom,hogy éppen jó legyen,mert nyári szandálról van szó. Én most azt olvastam,hogy ha 0,7 cm-nél kisebb a cipő,akkor már a nagyobbat kell venni,mert ez már nem lesz kényelmes neki.
2012. máj. 14. 21:57
7/7 A kérdező kommentje:
A nagyobbat vettem meg, kb 1 ujjnyi hely van a cipő orránál.
2012. máj. 15. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!