Asszimetrikus a szeme gyermekemnek, vagyis az egyik szemrése szűkebb mint a másik. Valóban kinőlhető ez?
szia,
az én kisfiam is úgy született, ráadásul a kis öklével születés után is nyomta felfele a szemét, (ez igy nem pontos, de nem tudom, másként elmondani)vagyis (az öklét az arcán tartotta, és a szeme nyomódott)
aztán, amikor már többet mozgott, a kezét is elkezdte használni, a szemrés is nagyobb lett.
most 20 hós, és csak nagyon ritkán lehet észrevenni a különbséget, ha nagyon fáradt
Ha szerencséd van kinövi! Kiskoromban nekem is felemás volt a szemem vagyis az egyik szemrésem szűkebb volt mint a másik,úgy 10-11 éves korom körül kezdett el zavarni amikor jobban megnéztem magam egyszer a tükörben és észrevettem. Utánna nagyon zavart,mindig lesütött szemmel mentem mert így annyira nem volt feltünő, főleg azután hogy egyik ismerősöm azzal piszkált hogy egyik szemem nagyobb mint a másik. Később már nem is nagyon figyeltem erre a "hibámra" és utánna egyszercsak azt vettem észre hogy mind akét szemem egyforma. Persze ha fáradt vagyok akkor néha még visszaugrik úgy a szemrésem, hogy egyik szemem kisebbnek tűnik de ez nagyon ritkán van, évente 2-szer,3-szor. Ilyenkor kicsit erősebben kisminkelem magam és észre se lehet venni!:)
Remélem a te kisgyereked is kinövi majd, mert nagyon rossz érzés ha folyamatosan attól kell rettegnie hogy mikor piszkálja valaki.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!