Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon el vagyok keseredve?...

Nagyon el vagyok keseredve? Szobatisztaság?

Figyelt kérdés

Kisfiam most volt 3 éves, és semmilyen hajlandóság nincs a szobatisztaság iránt. Annyira ellenzi a bilit vagy wc-t, hogy még ráültetni sem tudom, úgy feszíti magát és űvőlt. Már nem tudom mi tévő legyek. Szeptemberben hogy fog így oviba menni????!!!

valakinek van valami jó tanácsa, vagy van aki hasonló problémája volt és megoldódott?

2012. máj. 12. 11:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindannyiotoknak a válaszokat!:)

A tanácsokat megfogadom, bár már mivel dolgozni járok, így majd nyáron szabadság alatt fekszünk rá a témára:)

volt mostanában, hogy jó idő volt, csak kisbugyit adtam rá, akkor szólt, ha már bepisilt.

A nappali alváshoz Ti tettetek pelenkát rá, mikor a leszoktatást csináltátok?

2012. máj. 12. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, persze, tettem. Nem akartam, hogy az àgyát és magát ösdzepisilje. Nehogy megijedjen ettől is visszavesse. Akkor vettem le délután, mikor már egy jó hete egyszer sem csurgatott be napközben.
2012. máj. 12. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!