Fül felszúrás normális ha semmi váladék nincs a vattán?
Figyelt kérdés
Ma harmadjára szúrták fel a 4 éves kislányunk fülét,egyszer a jobbot,akkor abból nagyon sok váladék jött,most másodjára a balt!3hete szúrták ezt fel ezt először akkor vér jött inkább belőle,ma meg semmi,de viszont előtte 39.4 volt a láza,f.szúrták és már rá pár percre ott a rendelőbe érezhetően lement!2012. máj. 10. 20:57
1/16 A kérdező kommentje:
*után
2012. máj. 10. 21:02
2/16 anonim válasza:
Nem tudom, hogy normális-e, mert a lányomnak (szerencsére) még nem kellett felszúrni a fülét, azonban ha azonnal lement a láza a fülfelszúrás után, akkor úgy gondolom szükséges volt.
3/16 A kérdező kommentje:
Az oké,h szügséges volt,csak h hatásos-e?!3 héten belül 2szer,múltkor vér,most meg semmi
2012. máj. 10. 21:12
4/16 anonim válasza:
Ha levitte a lázát, akkor úgy gondolom hatásos volt nem? A gyulladást is levitte, ezért a láza is lement. Gondolom nagyon hajlamos a fülgyulladásra a lányod, ezért gyullad be ennyiszer. Orvost nem kérdezted? Az én lányomnak csak magától ürült a füle, de azonnal jobban lett akkor és neki is lement a hője.
5/16 A kérdező kommentje:
én még arra gyanakszok,h a múltkori után az oviba gondolom ebbe ajó időbe nem volt sapka a kis pajtásokon,így ő se,ezért gyulladt be ismét
2012. máj. 10. 21:28
6/16 anonim válasza:
Hát ha érzékeny a füle, akkor még az is lehet. Erős szél is volt (igaz, hogy meleg), lehet, hogy nem tett jót. A lányom szerencsére amióta kivették az orrmanduláját, már nem annyira füles, ha fáj is a füle, hamar átvészeli, általában párszor adok csak neki cataflam cseppet meg kövirózsával belecsöpögtetek és rengeteg orrszívás meg melegítés és már jobb is. Neki meg most a hörghurutra lett "hajlama". :(
7/16 A kérdező kommentje:
cataflam cseppet,meg supraxot kaptunk mi!mennyi idős a te kislányod?
2012. máj. 10. 21:36
8/16 anonim válasza:
4 éves. Nekünk az utolsó 2 fülgyulladásnál már nem kellett antibiotikum, csak a cataflam.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom meddig elég most,mert recept köteles,de adom neki 4x15 cseppet
2012. máj. 10. 21:56
10/16 anonim válasza:
azért szükséges felszúrni mert nem fakadt ki a fül csak feszíti a genny!! ez otoszkóppal jól látható. vidd el a kicsit ha azt mondta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!