Kislányom júliusba lesz két éves, de még nem beszél?
Sose fog beszélni?
Gyönyörű okos kislányom van de hiába minden nem hajlandó beindulni a beszédkészsége
20 hónapos csak pár szót mond ami hihetetlen
kb 15 szót tud mondani és kb ugyanannyi utánzó(állathat)
apa, papa, mama, hinta, tánc, hoppá, nem, kell,hinta ,
teteje, tej,panda alszik,baba, anya, fa, fuj,
El vagyok keseredve környezetbe lévö ugyanilyenen koru gyermek lassan mondatokba beszél.
passziv szókincse hatalmas ( összetett mondatot mondok neki és megérti a lényegét
hozd ide tedd oda rakd bele vedd fel stb stb
hallásásval semmi gond
suttogást is kiválóan érti csak nem beszél
ö az én lányom:)
A fiam is keveset beszélt, majd egy héttel a második születésnapja után közölte, hogy ana med pinpon (anya megy pingpongozni). Onnantól naponta észrevehetően beszélt egyre többet.
Júliusban lesz 3, és már nem lehet mellette szóhoz jutni, folyamatosan magyaráz:D
22-ÉN lesz 2 éves a fiam csak szavakat mond (papa,hal,fal,ház,anya=aaaaa,sárga,kék,lela stb)
De csak ha kedve van mondatokban való beszélgetés még szerintem neki messze van)Már én is nagyon félek hogy valami gubanc van.Most lesz 2 éves vizit és előre félek mit mondanak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!