Másnak is egyedül eszik a gyereke?
Nálunk is nemrég kezdődött (ő is 14 hónapos), nem is engedi nekem, inkább nem eszik.
A krémtúrót, meg a keményebb állagúakat már régóta egyedül ette, de most mindent így akar. Én örülök, a takarítás meg mosás többlet meg belefér. :-)
Bocsánat az off-ért: és mit csináltok, ha csak nagyon keveset eszik meg egyedül? Ráhagyjátok, vagy egy kis erőltetéssel megetetitek?
Nekem is 14 hónapos kisfiam van. Kézzel csak egyedül hajlandó enni (egész darabosakat). Kanállal is előfordult már, hogy egyedül megevett egy tálka ennivalót, de legtöbbször egy-egy kanálnyi után megunja, vagy rá sem néz, rázza a fejét és mondja is, hogy: nem. Szóval amit magától eszik meg, az egy kiscicának is kevés lenne. Nwem szeretném, ha beteg lenne, mert nm eszik eleget, így én is megetetem még kanállal (amikor hagyja egyáltalán).
Ti mit csináltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!