Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is egyedül eszik a...

Másnak is egyedül eszik a gyereke?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja nem engedi,hogy etessem mindent egyedül,az almát is.Már kezd egy kicsit kevésbé maszatosan enni,de azért még jócskán megy az előkére meg összevissza...14hónapos.
2009. jún. 24. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Ez normális.Hagyjad csak had próbálkozzon.Az én lányom már 1 éves kora óta próbálkozik.Most 20 hónapos lesz és gyonyoruen eszik magában kanállal,és villál bár mit adok neki.Néha még ossze keni magát,de hát letorlom,és kimosom a rucit.Csak turelmesen!!!
2009. jún. 24. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is nemrég kezdődött (ő is 14 hónapos), nem is engedi nekem, inkább nem eszik.

A krémtúrót, meg a keményebb állagúakat már régóta egyedül ette, de most mindent így akar. Én örülök, a takarítás meg mosás többlet meg belefér. :-)

2009. jún. 24. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat az off-ért: és mit csináltok, ha csak nagyon keveset eszik meg egyedül? Ráhagyjátok, vagy egy kis erőltetéssel megetetitek?

Nekem is 14 hónapos kisfiam van. Kézzel csak egyedül hajlandó enni (egész darabosakat). Kanállal is előfordult már, hogy egyedül megevett egy tálka ennivalót, de legtöbbször egy-egy kanálnyi után megunja, vagy rá sem néz, rázza a fejét és mondja is, hogy: nem. Szóval amit magától eszik meg, az egy kiscicának is kevés lenne. Nwem szeretném, ha beteg lenne, mert nm eszik eleget, így én is megetetem még kanállal (amikor hagyja egyáltalán).

Ti mit csináltok?

2009. jún. 24. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez nálunk is volt hogy egy két kanál után abbahagyta,ha én adtam neki akkor sem fogadta el, nem erőltettem,gondoltam nem éhes.Ha neked viszont hagyja, hogy etesd akkor egyszerűen még nem akar teljesen egyedül enni.
2009. jún. 25. 06:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapos kora óta eszik egyedül. Csak akkor nem hagyom ha nincs időm átöltöztetni mert sietünk.Mert kicsit koszos lesz.
2009. jún. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!