Van aki esőben (esőkabát, gumicsizma) is kiviszi 20 hónap körüli gyerekét? Mennyi időre?
Én azért nem viszem direkt, mert ő konkrétan beleül a vízbe. Egy pillanat műve és már csüccs benne is ül...
Hiába az esőkabát, gumicsizma. Minden pocsolyát végignéz, megvizsgál kézzel-lábban, arccal...már ha hagynám. :)
Szóval ha muszáj menni, akkor kézenfogva-húzva-vonva elviszem, de alapvetően nem megyünk ki.
Ja, igen és a nyári zápor tényleg más. Igazi melegben nem zavar, ha vizes lesz, de most itt elég hülye idő van, és koránt sincs meleg.
Amúgy ha gyereked nem ilyen, és nem akar beleülni, akkor menj ki vele, baja nem lesz az tuti.
Az én gyerekeim imádják a tócsázást, ha 2csepp eső esik, máris gumicsizmát húznak, és várják h végre legyenek tócsák.
Ilyen alkalmakra beszereztem esőnadrágot, esőkabátot. Alig tudom őket behozni, van hogy 1 órát is kinn vagyunk ilyenkor.
Ha kiszaladgálják magukat, sokkal kezelhetőbbek itthon, és jobban alszanak, esznek.
2 éves kislány
4 és fél kisfiú
Ha nem lenne rengeteg házimunka elmaradásom, akkor kimentünk volna, valószínű délután ki is megyünk, mert lányom nagyon szeret a pocsolyákban ugrálni. Van esőnadrágja, kabátja, gumicsizmája, abban ugrálhat kedvére.
Az elmúlt napokban sokat jöttünk mentünk, állatkert, liget, játszóterek, volt program bőven, ezért is nem erőltettem a délelőtti sétát, de nem maradhatunk egész nap a lakásban, mert meg fog bolondulni a lányom.
Ő már kicsit nagyobbacska, 26 hónapos.
Muszáj volt kimenni reggel is és most is indulunk hamarosan, mert a nagy oviban van. Szakad az eső, 18 hós babakocsiban, nem viseli el az esővédőt = rommá ázik :S de most mit tudok csinálni, ettől még megy az élet, a nagy legalább szereti az esernyőt, az is valami.
Egyébként gumicsizmázni ki szoktunk menni, de csak picit csöpögő esőben, és nem sokáig, és nem szakadó esőben, mint ami itt most van.
Naná,hogy kimegyünk !
Gumicsizma, esőkabát, és már indulhatunk is !
Délelőtt és délután is.Nincs cukorból és ha igényli, viszem.Egyébként szerintem buli esőben lófrálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!