Lemaradtunk a beiratkozásról?
Minket tavaly elutasítottak, mondván hogy szeptemberben nem tölti be a 3-at, februárig pedig nem tartanak fel neki üres helyet, évközben pedig nagyon ritkán megy el 1-1 gyerek, akkor is azt veszik fel, aki már betöltötte a 3-at. Azt mondták írassam be a bölcsibe, és kövezkező évben próbáljam az ovit.
Így is lett, Bölcsibe írattam, felvették, most írattam át Oviba, és várom a határozatot, átvették-e.
Én beírattam bölcsibe és oviba is, jövő márciusban tölti a 3-at.
Ha felveszik bölcsibe akkor megy szeptembertől én pedig visszamegyek dolgozni, ha nem, akkor fogalmam sincs mi lesz, mert az oviban a maximum az októberi, novemberi születésű gyerekeket tudják felvenni, bár már azoknak sincs hely.
Én is azt mondom, hogy inkább a bölcsit próbáld!
Nálunk csak azt a gyereket lehet beíratni aki dec31ig tölti a 3. Előjegyzés sincs.
A többi kicsit köv májusban lehet csak.
Hívd fel az ovit, hogy egyáltalán mehetett volna a csemetéd, ha igen utólag mehettek e beiratkozni.
(mi a héten megyünk beiratkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!