Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai jelentkezéskor kell...

Óvodai jelentkezéskor kell vinni a gyereket?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom jobban oda tudok figyelni a dolgokra, ha nem viszem, viszont nem tudom, hogy nem kötelező-e? Egyébként bölcsis már 1 éve, úgyhogy nem gondolom, hogy számít neki, hogy most elviszem-e, ha úgyis csak szeptembertől fog járni. Ti hogy csináltátok?
2012. máj. 6. 13:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a hirdetményben már ki is írták hogy a kötelező iratokon kívül, magát a gyermeket is vinni kell.
2012. máj. 6. 13:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi elvittük, de azért, mert nem is nagyon lett volna, aki vigyáz rá. Így legalább kimehetett az udvarra, megnézhette a játszóteret kint, és beszélgetett is az egyik óvónénivel. :) Így is oda tudtam figyelni arra, amit az óvónő mondott.
2012. máj. 6. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok...hát épp ez az! Hogy nekem vinnem kellett, és a felét elfelejtettem amit mondtak, mert végig hisztizett... sok esze volt aki ezt kitalálta...
2012. máj. 6. 14:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg előtte telefonon, ha külön nincs kiírva. Egyébként olyan nincs, hogy muszáj vinni, de sok helyen azért kérik, hogy előtte lássák ők is a gyerkőcöt. (Hallottam olyanról, hogy beíratkozásnál anyuka "elfelejtette" közölni, hogy a gyerek értelmi fogyatékos).
2012. máj. 6. 14:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ki van írva, hogy a gyereket is vigyük.
2012. máj. 6. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az van a papírra írva, hogy ha a gyerkőc nem volt óvodai nyílt napon, akkor kérjük hozza magával a beiratkozáskor.

(Voltunk nyílt napon, de szerintem magammal viszem holnap, mert reggeltől van beiratkozás és nem tudom hova tenni a lurkót)

2012. máj. 6. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vittem a kisfiamat, akit az oviba érve az egyik dadus egyből bevitt a kiscsoportosokhoz és amíg én elintéztem a beiratkozást addig végig ott volt. Utána megmutatták nekünk az egész ovit, majd kimentünk az udvarra a többi gyerkőccel. 9-kor mentünk, dél előtt 1/2 órával alig bírtam hazacibálni.
2012. máj. 6. 15:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez még nem a beiratkozás, csak a felvételi előjegyzés, azaz még nem biztos, hogy bekerülünk, pláne, hogy nem ahhoz a körzethez tartozunk.
2012. máj. 6. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálunk a bölcsis gyerekeket nem kellett vinni, mert már megnézték őket a bölcsiben. :) Az én csajszimra még emlékeztek is...rögtön érdeklődő volt, és elbeszélgetett az óvónénikkel mikor megtudta honnan jöttek.

Másokat láttam, hogy vittek, egyik-másik tudom, hogy nem bölcsis.

Fel is vették :D szeptembertől ovis a kisasszony.

2012. máj. 6. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap iratom be,és nem viszem.

Bölcsis még és ezért az 5 percért nem tartom itthon.

Tavaly is beírattam(novemberben volt 3 éves),akkor sem vittem.

2012. máj. 6. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!