Melyik gabonapehely a legjobb a kicsiknek?
Figyelt kérdés
fiam ket eves, imadja a danon desszertbol kieszegetni a csokis golyokat, de a puding nem kell neki. Gondoltam, veszek valami ilyesmit, de nagyobb kiszerelesben. Pl. Chocapic, cini minis vagy ilyesmi, amire gondoltam. Melyik az, amelyik nincs tele cukorral es tenyleg tk gabona van benne?2012. máj. 4. 14:14
1/3 anonim válasza:
én cheerios-t veszek, talán ebben van a legtöbb, 77% teljes kiőrlésű gabona.E mellett mézes, amit fiam szeret, és inkább mézes legyen mint cukros.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi az otletet, megnezem. :-)
2012. máj. 4. 14:18
3/3 anonim válasza:
én Nesquik -et adok. Jó drága már, de fő a gyerekek egészsége, ráadásul nagyon szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!