Oviba nem vették fel a kislányomat. Most hogyan tovább?
Most November 9.-én tölti be a 3.évét és helyhiány miatt nem vették fel.
Tanácstalan vagyok,hogy merre tovább.
Munkahelyem nincs ahova visszavárnak,de el kell mennem dolgozni.
Felebezni lehet,de nem tudom mit íjak,mire hivatkozzak!
Bölcsibe sincs hely,nagyszülők meg betegeskedőek.
Mit írjak a felebezésbe?
Nekünk ez a körzeti ovi.Igaz a városban még van ezen kívül kettő,de ez a legközelebbi.
Ezek szerint ha novemberbe betölti a hármat,akkor kötelesek lesznek valahova felvenni?
Ha nem is várnak vissza, de még érvényes a munkaviszonyod, akkor kérj munkáltatói igazolást és próbáld meg a munkahely szerinti körzetes oviban. Nem sok esély, de hátha. Ha ez nem megy, keress egy családi napközit. Tudom, drága, de ha annál kevesebb, mint amennyit kereshetsz, akkor megéri.
Még egy tipp: bemehetsz az oviba / bölcsibe elsírni a bánatodat és kérni, hogy előbbre vegyék a kislánykádat a várólistán. Hivatkozhatsz szociális okokra.
Nem kötelesek még felvenni akkor sem ha betölti a 3-at:(
De mindenképpen fellebbezz, írj bele mindent amit csak lehet. (Nehéz anyagi helyzet, hitel - ha van, nagyszülőkre nem tudsz számítani, muszáj munkát keresned, mert nem tudjátok fenntartani magatokat 1 fizetésből, stb...)
(Az én lányomat sem vették fel tavaly a körzetesbe, fellebbezést vissza utasították. Agusztus utolsó hetében körbetelefonáltam az összes ovit, és másnap az egyikből visszahívtak, hogy valaki elköltözött és lett egy üres hely. Én még az önkormányzatot is felhívtam, hogy melyik oviba lenne esélye (akkor tudtam meg, hogy egy ovit bővítenek év közben egy csoporttal ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!