Egy hete szorulása van a fiamnak 2,5 éves, sír fáj a hasa, alig eszik! Mit tegyek?
Szegénykém éjjel is fent volt görcsöl a hasa,már itattam vele kamillát ,hétvégén már ügyeletet is hívtuk ők a kúpot javasolták,3 x adtdam is neki,de tegnap nem kakilt,napközben nem fájt most a hasa!Kórházban azt mondták nem adnak beöntést nehogy hozzászokjon!Szerintem a kúphoz szokott hozzá,mert tegnap hogy nem adtam neki nem is volt neki széklete!Normaflort adok neki ma hátha segít,valaki aki járt ilyen cipőben mit tanácsol?
Amúgy szobatisztasággal próbálkozunk,amíg nem volt szorulása ment a wc ajtóhoz és fogta a kis fenekét ha kakilni kellett,most csak a bilire ül,de nem tud a szentem produkálni!
A beöntéshez hidd el nem szokik hozzá.
Nekem 4 gyerekem van a másodiknál voltak ilyen panaszok és évekig a budai gyerekkórházba jártunk kezelésre a gasztroenteorológiára.
Volt,hogy nem egyszer a sebészeten kötöttünk ki.
Aztán megtanultam kezelni idővel a dolgokat.
Rost komplex,parafin olaj,szilvalekvár és a 100 % narancslé meghozta a hatását.
Ja és napi 1 aktivia joghurt.
Reklámozzák is,ha 15 nap múlva nincs hatás visszafizetik az árát.
Pár nap és hat.Mi Guttalaxot is szedtünk,Talán ahhoz lehet hozzászokni.Ma már 12 éves a kisebbik lányom és teljesen kinötte.Pedig annyi idősen ő is szenvedett.Rengeteg beöntést és glicerines kúpot is kapott.A laevolacot is szedtük,de semmit nem ér!A pelenkát mindenképp el kellene hagyni,mert abba csak összeszorítja a fenekét.Nekem is 2,5 éves lesz jövőhónapba a kicsi,de ő már wc-zik és bilizik.De az utcára még ráadom a pelenkát,mert tegnap is későn szólt és bepisilt.
Nyugodtan írj,ha kérdésed akad!
4 gyerkőc anyukája
szilva leváros kenyér+ tej
Hipp szorulás elleni rosotos ital
Lavelocal szirup
sok sok folyadék
Még egy tippet, ha megengedsz. A kakilás technikája is segíthet (minket átlendített egy mélyponton, persze a fenti tippek némelyikét mi is alkalmaztuk mellé)
Szóval: WC-re állítod, az ülőke két szélén a lába, és leguggol, miközben te a hónapjánál tartod. Így a hasprést elősegíted, és a fenekét még véletlen sem tudja összeszorítani. Én nagy mókát csaptam belőle, szerencsére bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!