Nagyon sírós az ovis anyák napi ünnepség?
Nálam szerintem az lesz..
Első ovis anyák napi ünnepség.
hát ha te eleve ilyen típusú vagy ,akkor az!
én is megtudok hatódni,de sírni azért nem fogok.inkább azon fogok izgulni,hogy:majd ő ne izguljon versmondás közbe..
Ha kiscsoportos akkor olyan igazi sírós-nevetős :) még nagyon sokat bakiznak, nagyon édes beszólásaik és ide-oda futkározásaik vannak :) de amikor az a vers Neked szól, akkor tuti sírsz majd.
Nem szabad sírni előttük, mert még nem értik, hogy a meghatottságtól potyognak a könnyeid. Valami idétlen vigyorgással próbálom én is leplezni...
Nekem elég arra gondolni, hogy a 3 és fél évesem hogy várja a vasárnapot és mondogatja a verseket énekli az énekeket, már bőghetnékem van.
(a 13 évesem így hívott meg: ne fesd ki magad jövő kedden, mert akkor lesz az anyáknapi ünnepség :D )
Nekem minden pillanat sírós a lányom életébe.
Úgyhogy én mindenen eltudom magam bőgni, nem kell hozzá sok.
Igaz engem anno koraszülött mentővel vittek be a kórházba és majdnem fél évig bent voltunk.. nem sok esélyt láttak arra, hogy életben marad.
Nincs szerencsére semmilyen problémája, tökéletesen fejlődött/fejlődik.. én hálát adok az Úrnak, hogy életben hagyta.. és ha szégyen, ha nem a lelkivilágom labilis pont emiatt.
Vigyél sok zsepit :]]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!