Hogyan fogunk így normálisan sétálni?
Nalunk az "elet" szolt kozbe: kitort a babakocsi kereke, igy kenytelen volt setalni. Eleinte inkabb olben akart jonni, aztan lassacskan megszokta-megertette, hogy van neki 2 szep labacskaja es azon kell jonnie. O is mindig masfele menne, meg leul a foldre hisztizni, de en hagyom. Reggel pl., mikor megyunk a bolcsibe, raszanom azt a 20 percet az egyebkent 8 perces utra a buszig, de siman jon. Neha a figyelemeltereles a jo modszer, eszreveszek egy madarat, bogarat, kovet stb es rogton ot is erdekelni kezdi es elfelejti, hogy olbe akart maszni, vagy eppen a foldon ulve hisztizni akart. O sem mindig akarja a kezemet megfogni, de abban nincs mese, ilyenkor max a kapucnijat fogom es o azt hiszi, hogy nem fogja a kezem, de a zebranal, forgalmas uton mindig adja a kezet, vagy en megfogom, hogy tanulja meg, hogy ott csak anyaval kezenfogva mehet. Amugy 2 eves 4 honapos.
Ha mentek pl a jatszora, akkor szand ra az idot, lehet, hogy 20 perccel tovabb fog tartani az ut, mert minden mas erdekli majd, csak az "egyenes" ut nem, de idovel jobb lesz es szepen nyugodtan elsetal veled. A kismotor tenyleg nem a legjobb. Az en lanyom a multkor a lejtos jardan ugy beindult, hogy Usain Bolt hozzam kepest csiga volt, ugy futottam utana, hogy ki ne motorozzon a keresztezodesben az utra:-)))
enyém is ezt csinálta de én akkor is megfogtam a kezét. nem állok le vele vitázni, most kell megnevelni szerintem :)
pár nap alatt beletörődött, azóta nincs hiszti.
lehet szadi anya vagyok, de engem nem hat meg, ha egyszer olyan környéken sétálunk ahol fognia kell a kezemet, ott meg kell fognia és pont :)
Hát ez nálunk nem így működik. Nem ránthatja ki a kezét, a földre le lehet feküdni hisztizni, de halál lelki nyugalommal kivárom, amíg megunja (általában max. két perc). Vagy felkapom és viszem, ha sietünk. Ordíthat a kezemben is, ha akar, de általában beletörődik.
Ha most nem fogad szót, később még úgy se fog. Vannak szabályok, amiket az ő épsége érdekében be kell tartani és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!