Hogyan fogunk így normálisan sétálni?
a babakocsi tolással meg fogunk próbálkozni, az talán műkődne, le visszük majd a játékbabakocsit, a nagyot is mindig tolni akarja, csak nem bírja:) ez jó ötlet, köszönöm:)
kompromisszum: nem működik, próbálom mindig, elmondom neki, hogy csak addig üljön be, amíg elérünk a játszóra, utána szaladgálhat, de semmi haszna:( sokszor azt gomdolom, hogy ezt még nem érti, mert még nem beszél.
igaz, hogy én vagyok az anyja és az van, amit énmondok, de ő ezt sem érti :DDD ha valami nem tetszik neki, le fekszik a földre az utca közepén....
AZért az nem jó, ha hagyod, hogy kirántsa a kezét. AZ élete múlhat azon,hogy meg tudd fogni ha kell. Ha én megfogom a gyerek kezét akkor nem tudja kirántani. Ha lefekszik,akkor berakom a kocsiba bekötöm,aztán ordíthat ha akar. Azért csinálja,mert látja, hogy máködik.Mert ő nyer. Ha nem így lenne akkor feladná.
Érti amit mondassz, pontosan.20 hónapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!