Adnátok 3 és fél éves gyereketeknek Gösser alkoholmentes citromos sört?
Nem vagyok túl aggódós anyuka, de két dolog miatt nem adok/fogok adni a gyereknek alkoholmentes sört:
1. Az összetétele miatt, olvasd el, egy felnőtt szervezetének sem tökéletes. Pl. a gumiarábikum, ami gyomor- és bélrendszeri betegségeket idézhet elő. De a szentjánoskenyérmag-liszt sem a legjobb, allergiás reakciót válthat ki. Úgy, ahogy van, az egész sörnek semmi haszna, sőt.
2. A lehetséges pszihológiai hatása miatt. Most kap egy-két kortyot az alkoholmentes sörből, pár év múlva lenyalhatja a habot a rendes sörröl, és így tovább. Nem biztos, hogy alkoholista lesz, nem ezt akarom mondani, de szerintem, nem kell a gyereknek ezekkel az italokkal ilyen korán megismerkedniük.
Én ezért nem adok.
A kedves sör mellett kardoskodó anyukát ez sem fogja izgatni.
Inkább legyen a gyereknek allergiás reakciója, mint hogy valamit ne kapjon meg, amit nekem sem kellene előtte innom. :) Ugye, jól mondom? :)
Újabban mindenki az allergiával élvez. Már a tej is bűnös, amin mi fölnőttünk.
Ez beteges.
Az alkoholmentes sörből van olyan ami malátát és komlót tartalmaz, oszt jónapot.
Kiváló b -vitamin forrás, igyon amennyit akar.
Később annyi van, hogy nem kell váltani alkoholosra.
Kedves anyukák!
Ha már kikiáltottatok alkoholistának,és olyannak aki sörrel itatja a gyerekét hát legyen! Bár sehol nem írtam hogy minden nap 1üveggel megiszok a gyerekkel,de mindegy. Ja és a vodkát,a bort,meg hasonló alkoholokat ki nem állhatom,tehát hogy itatnám a gyereket ilyenekkel??? És a férjem sem issza,nincs is itthon soha!
De nagyon csőlátásotok van! Mennyivel jobb ha szörppel itatom ami tele van cukorral? Ennyi erővel semmi cukrosat ne adjunk a gyereknek,mert a későbbi lélektani hatása miatt csak azt fogja fogyasztani,és 1000% hogy cukorbeteg lesz!
Semmit ne adjunk nekik,mert mindentől lehet allergiájuk. A szentjánoskenyérmag meg megtalálható a Sinlac nevű tápszerben.
Az én lányom csak vizet iszik,néha gyümölcsleveket. Teát szörpöt nem fogad el! Próbálok neki minőségi ételeket venni,mindenből. Az édességeket nem nagyon díjazza,még a túró rudit sem.
De ha szerintetek alkoholista lesz mert havi 1x beledugja a nyelvét az ALKOHOLMENTES SÖRBE,hát ezzel már nem tudok mit kezdeni!!! Többet nem is hagynék neki.
A 42-es válaszolónak üzenem mielőtt valótlanságokat állít nézzen utána!!!
Mert azt sugalltad, hogy a kérdező alkoholista, vagy legalábbis rendszeres sörivó.
Igaz, ezt nyugodt hangnemben tetted, de akkor is udvariatlanság volt, mert sugalmazott valamit , ami nem igaz.
Ezt is távolíttasd el bár, nem meríti ki azokat a feltételeket ami le van írva, hogy kimoderálják a válaszokat, de az igazság fáj, a moderátor meg buzgó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!