Adnátok 3 és fél éves gyereketeknek Gösser alkoholmentes citromos sört?
a citromos gösserhez ízéhez hiába társít kellemes emléket, ha az még csak nem is emlékeztet a sima söréhez, szóval nem értem hogy tudná tudat alatt összekapcsolni a kettőt. most képzeld már el a szitut, apuka issza a citromos sört (bármit) a gyerek kíváncsi kér belőle. szerinted melyik variáció kelti fel jobban az érdeklődését a) mi-sem-természetesebb itt egy korty, két perc múlva el is felejtettük, vagy b) juj, ez tilos, ó ezt neked nem szabad, mert ez aztán az ördögtől való.
itt nem arról van szó, hogy ezt döntik a gyerekbe 0-24. ha valaki alkoholista lesz, az nem azért lesz az, mert esetleg gyerekkorában a szülei megengedték neki hogy belekortyoljon egy italba. sokkal rizikósabb pl a középiskolás (manapság sajnos már ált. iskolás) időszak, a társaság, stb. na, ott van esély. de a te feltevésedet egyenesen nevetségesnek tartom.
jaaa és még valami
szerinted csak az a tizenéves iszik normál sört, aki kiskorában kapott gyerek sört? melyik bolygón élsz, most komolya? :D
Na akkor én nagyon le leszek pontozva,mert az én 2éves kislányom már belekóstolt ezekbe az ízesített "sörökbe". Nagyon szeretem őket,és amelyikben nincs alkohol abból már "ivott".
Pár kortyot kapott,és vágta hozzá a "pofákat",de ízlett neki!
Nem 2decit "iszik meg"! Nem fogok azon az 1-2kortyon fennakadni!
"Egyébként, ha már szülő vagyok, önuralom is kéne. Nem kell a gyerek előtt sört vedelni, akkor nem fogja megkívánni. Nem véletlen nem tütkéznek a tanárok sem a suliban."
Ja csak annál láthat a gyerek sört aki eleve vedel?! Nem vedelem és nem vagyok alkoholista,ha 1héten egyszer megiszok egy dobozzal. A gyerek elől meg nem fogok bujdokolni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!