Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel kennyem kisfiam arcát?

Mivel kennyem kisfiam arcát?

Figyelt kérdés
Annak ellenére,hogy 50 faktoros naptejel kentem az arcát még is piros neki.Milyen krémmel kenjem neki ami hidratálja a kis arcát.Éjjelre és most reggel Gabi popsikrémmel kentem neki,de azt mondta viszket neki.Milyen házi praktikák vannak ilyen esetben?
2012. ápr. 29. 05:46
 1/8 A kérdező kommentje:
...kenjem....
2012. ápr. 29. 06:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hidratálni én Nivea soft krémmel szoktam.A nap sütötte meg neki ennyire?Olyan sapit adjál rá ami jó nagy siltű ha ilyen érzékeny.A popsikrém szárítja azzal én nem kenném.
2012. ápr. 29. 06:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem igen ,a posikrémre az van irva időjárás káros hatásainak kitett arc és kézbőr számára.Ezért mertem bekenni vele.Sültös sapit használunk már vagy 5 napja.Nemtudom de tiszta piros az egész arca.
2012. ápr. 29. 07:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Tavaly és elötte sem fordult még ilyen elő.Lehet,hogy a naptej az oka pedig tavaly vettem.Még 2013ig szavidős,fogalmam sincs mi lehet .De ha a nap sütötte igy meg neki akkor a niveán kivül mert ugy e az nincs itthol mivel tudnám kenni neki?
2012. ápr. 29. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Popsikrémet én soha nem ajánlom arcra, se kézre, mert legtöbbször cinket tartalmaz ami a kipirosodott, sebesedett popóra való, ahol börépítö, hámosító funkciója van. kézel, arcon csak vastagítja a bört és kirepedezik.

Ha nincs napozás utánni krémetek, sok márkának van, akkor sima direkt arckrémet kenjél, mert az könnyü. a zsíros krémeket kerülni kell.

ha leégett akkor legközelebb tudod, hogy óránként kell kenni, kalapot tenni rá stb...

2012. ápr. 29. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Tejföl. Nálunk ez ősrégi módszer, csodákra képes. Még az én gyerekkoromban a nagymamám ezzel kent be, amikor leégtem. Hűsít, gyulladást csökkent és hidratál. 2fehér bőrű fiam van, és az 50+ naptej is kevés néha,így tejföllel kenem őket,ha pirosodnak.
2012. ápr. 29. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Fenistil gél,neogranornom.Mennyit volt a napon?Biztos az a baj?Attól,h a naptej 13-ig szavidős,de már tavaly is használtad tönkremehetett!Van rajta vhol egy kis tégely kép,abban egy szám-ez ált 12.ez jelenti azt,h kibontástól számítva hány hónapig használható,ezt minden kozmetikumnál figyelembe kell venni.
2012. ápr. 29. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A dobozon felhasználaási szám van mi 2013 at jelez.De hál istennek a mamától hoztunk el aeloverás zselét hát az szinta csodát tett az arcával egy nap és egy éjszaka alatt.Talán két órát volt napon de az is délután és sültös sapiban bekenve naptejjel.Ma fogok venni neki másik naptejet!
2012. ápr. 30. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!