Hol találok (esetleg ingyen) letölthető angol nyelvű dalokat, amelyek kisgyerekeknek szólnak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 14:42
1/4 anonim válasza:
Nincs ismerősöd, aki iskolában tanít kicsiket angolul? Vagy alsós ismerősöd? Mert ők ezeket a dalokat tanulják, nekem is több cm- van, lányom imádja őket. A youtube-on egyébként rengeteg gyerekdal van, írd be a youtube-os keresőbe, hogy baa baa balck sheep például és arra kidob majd sokat, csak azt nem tudod letölteni sajnos, de meg tudjátok hallgatni. Másik, az egyik bp-i általános iskola adott ki két gyerekcd-t is, ha gondolod utánajárok és rákérdezek, lehet-e még rendelni. Én is rendeltem egyet, azt nagyon szereti a lányom.
2/4 anonim válasza:
baa baa black sheep (helyesen, bocsi)
3/4 anonim válasza:
Írj privit, átküldök egy adagot, vagyis a lelőhelyét. 100 angol dalocska. A szövegét is megtalálod a neten.
4/4 anonim válasza:
A youtube-ról is le lehet tölteni a zenét!
Így:
2 böngészőt nyiss. Az egyiken legyen a youtube a másik:
A youtube-n másold át az URL címet (jobb klikk, másolás)
és ezt a linket illeszd be a keepvid felső üres sorába. Nagy kék mező. Download. Ekkor átvisz valahová és ott 2 db zöld betűkkel írt downoload-ot találsz. Válaszd az alsót, az mp4-et.
Sajnos vidit nem tölt le, csak hangot, de a winamp is a mediaplayer is elfogadja.
Ezek a file-k ki is írhatóak, így pedig olyan CD-t állítasz össze a kicsinek, amilyen csak tetszik...
Hoppá! Ezt még nem sokan tudják!!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!