Írnátok nekem tapasztalatokat a Miskolci GYEK VIP szobákról?
A barátnőm bent van most sajna a kisfiával 2 ágyas szobában vannak és bent aludhat a gyerekével és a másik anyuka is ingyen. Van VIP szoba is az árat nem tudom de itt Nyíregyen 6ezer de itt minden drágább általában mint Miskolcon.
Jó egészséget nektek!!!!
A postot én írtam, nem tudom el tudod e olvasni, sok mindent tudnék még írna, ma engedtek ki minket a körházból.
ez az iromány az első esténk utáni hajnalon íródott (mérgemben)
A "VIP" nemes egyszerűséggel annyit tesz, hogy 24 órában bent lehetsz a gyerekkel, kapsz egy ágyat mellé, ha kettő van akkor is egy ágy után kell fizetned , mert igazából a napi 2000 Ft a Te ágyad kifizetését jelenti.
3-as osztály akut részlegén ( C épületszárny) voltunk szombattól. Van zuhanyzásra lehetőség állítólag ( én hazajártam zuhizni , akkor váltott a férjem egy pár órára) és külön "VIP" wc, , ezek az A épületszárnyban találhatóak. Tehát ha pisilnem kellett akkor wcpapírka a zsebbe , át a folyósónkon, kulcsot felvenni a nővérpultnál papírt aláírni időponttal, hogy mikor vettem fe és adtam le a kulcsot és irány a másik épület.Továbbá van egy "konyha" ahol kis asztal és mikró található a hozott elemózsia elfogyasztására.
A krónikus betegek osztályán (ez az A oldal) láttam olyan VIP szobát ahol normál ágyak vannak kiságyakkal, abból nyílik a fent említett konyha, illetve fürdő lehetőség (ami egyébként nem működik)
Amire készülj fel! : ha bent vagy, akkor egyben nővér leszel a saját gyerekeid mellett, ne számíts sokra a nővérektől,mert iszonyatosan be vannak havazva és nem sok idejük van 1-1 gyerkőcre.
Remélem segítettem, nekünk elég vacak élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!