Mennyi idősen kezdte el érdekelni, lekötni gyerekedet a mesekönyv, meseolvasás?
Figyelt kérdés
Mikortól olvastál neki esti mesét? Én már nagyon szeretnék fiammal nézegetni a mesekönyveket és olvasni neki, de őt még nem érdekli. Figyeli a képeket, miközben olvasok neki aztán vagy elkezdi lapozni vagy össze akarja gyűrni. Nem figyel még arra amit olvasok. Lehet hogy még kicsi hozzá? 25 hónapos.2012. ápr. 26. 15:20
11/11 anonim válasza:
Enyémet is érdekelte két éves kora előtt. Mindeig előbb akart lapozni a kelleténél (máig is ő lapoz, már 3 elmúlt), ezért olyan mesekönyvet választottam,
- amiben kevés a szöveg és sok a kép
- vagy amiben verses mese van, ezt meg tudtam tanulni kívülről és fejből nyomom, ami nagyon jól jön pl. kocsiban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!