Akinek a kisfiát műtötték rejtett hereség miat, hogy éltétek át ezt az egészet? Mi 21. -én megyünk Szegedre nagyon félek! (16 hónapos)
Már én is sokat olvastam ezután....
Te jöttél rá,vagy orvos javasolta a mütétet??
Egyálltalán nem látszanak nem érzékelhetö a heréi??
Olvastam olyat,hogy a mütét után másnap hazamentek.A gyermeken szinte semmit nem lehetet érzékelni.
Remélem nálatok is minden jól alakul.
Majd írj...
Èn is aggódom a fiam miatt.Ö 2 éves.Neki ritkán vannak a heréi a zacskóban.A doki mondta figyelni kell.Pl.fürdéskor ,ha ül lennt vannak.Másként feljebb húzódik.Lehet neki vándorheréi vannak.Remélem magától helyre jön.Ha nem öt is müteni kell.....
Ez a születésnél derült ki,mert egyik sem volt a helyén és a közelben sem!1 hónapos volt amikor az egyik lehúzodott a helyére ,de másik még mindig sehol!
Most voltunk vele,megint orvosnál és a másik is tapintható a here csatornában,de már magától nem jön le ezért kell lehozni:-(
Ha sikerült a mütét írjál légyszíves hogyan viselte a fiad.Mennyi idö volt,mit csináltak vele...Aggódom,hogy a fiammal is valami ilyesmi fog történni.A mi orvosunk azt mondta 1/2-1 évet várjunk.
Félek attól nehogy ez idö alatt a heréi tönkremenjenek.Nem is tudom mit éreznék ha késöbb emiatt nem lehetne családja.
Szerintem a jövöhéten beszélek egy másik gyermekorvossal mit javasol.
A fiam márciusban volt 2 éves.Neki fürdéskor rendesen benne vanak a herék a zacskóban.De egyébként nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!