Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig adtok még atlétát a...

Meddig adtok még atlétát a gyermeketekre?

Figyelt kérdés
Olyan bizonytalan az időjárás,réteges öltözködéshez még kell az atléta.Az én fiam viszont sajna elég izzadékony,fut egyet és már csuromviz rajta az atlétája.Ma reggel is mikor vetkőztettem az oviba,kapásból le kellett cserélni az atlétáját,mert beleizzadt-futkozott az úton.Gondoltam már rá,hogy elhagyjuk az atlétát,de bizonytalan v.ok.Szerintetek?Ti még adtok atlétát a gyerkőcre?
2012. ápr. 26. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én már csak pólót adtam a lányomra, meg egy hosszú ujjú pulcsit. Harisnyát sem, ma először. Lányom is nagyon izzadós.
2012. ápr. 26. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
az én fiam soha nem hordott atlétát.
2012. ápr. 26. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kislányom is izzadós, vagy egy hónapja nem adok már rá trikót. Harisnyát sem.
2012. ápr. 26. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

az én lányom inkább fázóska, ő még kapott mára atlétát, aztán majd meglátjuk milyen lesz az idő. 3.5 éves amúgy.

ma atléta+r u póló+h u pólóban ment be a csoportszobába, mert levette a hosszú ujjút de csupa libabőr lett és visszahúzta :) gondolom délelőtt csak levette odabentre.

a fiam egy szál rövidujjúban van a bölcsiben. délutánonként is mindig eggyel kevesebb réteg kell rá a játszótéren, mint a nagyobbomra...

2012. ápr. 26. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meztelenül küldöm el a Kis Oláh Ármándó Versaccsét.
2012. máj. 5. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!