Honnan tudok Pumukli figurat szerezni?
nem ennél hasonlóbbat, hanem ehhez hasonlót :)
Nem tudsz képet feltenni a figurákról, amit csináltál valahová? (pl.: Picassa) mert megnézném :)) Én is most rendeztem át a gyerekszobát és lett egy nagy üres fal. Arra akarok majd valamit. Képzeld kinéztem egy tapétát. Egy tekercs 56000 FT. Majd' elájultam. :)))
Az ennel hasonlobbat ugy ertettem, hogy olyan pumukli figurat keszitek, ami ennel a figuranal jobban hasonlit a pumuklira.
A kukac egyik fele habszivacsbol:
kukac masik fele:
mesefigurak, szinten habszivacsbol:
es ennek a tukornek a dekoraciojat is en csinaltam:
Lassan gondolkodok rajta, hogy lecserelem a dekoraciot. Meguntam:D Ezt a lakast bereljuk, es ha meg iden kapok melot, akkor lehet, hogy meg iden tudunk venni hazat, majd ott mar lehet maskepp fog kinezni a gyerekszoba. Mindenkeppen nagyobb lesz, mert ez nagyon kicsi:(
Egyebkent csinaltam meg neki kartonbol kiskonyhat (pamperses dobozokbol). Nem azert, de nagyon allat lett, birtam volna, ha nekem van ilyen kiskonyham gyerekkoromban.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!