Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan tudok Pumukli figurat...

Honnan tudok Pumukli figurat szerezni?

Figyelt kérdés
Kislanyomnak nyaron lesz a 2. szulinapja, mostanaban teljesen rakattant a Pumukli mesefilmre. Imadja a kis kopet, azt hiszem magara ismert benne:P En nekem is nagy kedvencem volt gyerekkent. Szabasminta is jo akar. (Kulfoldon elek, de nem sokara hazamegyunk Magyarorszagra par honapra, addig nem tudok korulnezni a boltokban. Lehet valahol kapni?)
2012. ápr. 26. 09:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezeket a babakat mar neztem:D Eleg jok, de ennel hasonlobbat keszitek. De azert koszonom. A szivacshab nem rossz otlet. En is csinaltam neki dekoraciot a szobajaba szivacslapbol(1-2mm vastag) egy hosszu kukacot az abece betuivel, figurakkal, szamokkal, meg egyeb mesefigurakat (kis vakond, kockas fulu nyul, maja a mehecske....) de eszembe se jutott, hogy pumuklit is megcsinalhatnam, most igy hirtelen:D Ezeket a dekoraciokat 2 eve csinaltam, mielott megszuletett a lanyom:D
2012. máj. 2. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:

nem ennél hasonlóbbat, hanem ehhez hasonlót :)

Nem tudsz képet feltenni a figurákról, amit csináltál valahová? (pl.: Picassa) mert megnézném :)) Én is most rendeztem át a gyerekszobát és lett egy nagy üres fal. Arra akarok majd valamit. Képzeld kinéztem egy tapétát. Egy tekercs 56000 FT. Majd' elájultam. :)))

2012. máj. 3. 08:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Az ennel hasonlobbat ugy ertettem, hogy olyan pumukli figurat keszitek, ami ennel a figuranal jobban hasonlit a pumuklira.

A kukac egyik fele habszivacsbol:

[link]

kukac masik fele:

[link]

mesefigurak, szinten habszivacsbol:

[link]

es ennek a tukornek a dekoraciojat is en csinaltam:

[link]

Lassan gondolkodok rajta, hogy lecserelem a dekoraciot. Meguntam:D Ezt a lakast bereljuk, es ha meg iden kapok melot, akkor lehet, hogy meg iden tudunk venni hazat, majd ott mar lehet maskepp fog kinezni a gyerekszoba. Mindenkeppen nagyobb lesz, mert ez nagyon kicsi:(

Egyebkent csinaltam meg neki kartonbol kiskonyhat (pamperses dobozokbol). Nem azert, de nagyon allat lett, birtam volna, ha nekem van ilyen kiskonyham gyerekkoromban.:D

2012. máj. 3. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg aranyosak. Tedd fel a kiskonyhát is. Azt is megnézem. De ez az anyag más, mint a kemény hab. Amitte használsz az egy mac 5 mm vastag szivacs. A kemény hab pedig kb.: 1-2 cm. Egyébként melyik országban laktok?
2012. máj. 3. 12:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Anglia, majd felrakom, lefenykepeztem, miutan kesz lett:D
2012. máj. 4. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Ok várom a képeket.
2012. máj. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!