Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan tudok Pumukli figurat...

Honnan tudok Pumukli figurat szerezni?

Figyelt kérdés
Kislanyomnak nyaron lesz a 2. szulinapja, mostanaban teljesen rakattant a Pumukli mesefilmre. Imadja a kis kopet, azt hiszem magara ismert benne:P En nekem is nagy kedvencem volt gyerekkent. Szabasminta is jo akar. (Kulfoldon elek, de nem sokara hazamegyunk Magyarorszagra par honapra, addig nem tudok korulnezni a boltokban. Lehet valahol kapni?)
2012. ápr. 26. 09:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 26. 09:52
 2/16 A kérdező kommentje:

Ez a vasalhato figura eszembe se jutott, de jo otletnek tunik. Ezt az ajandeklehetoseget majd a mamanak adom lehet:D Veszek majd hozza egy feher, vagy nem is, inkabb sarga plot, hiszen Pumuklinak az van:D Meg lehet akkor mar veszek egy zold nadragot is, es mind a kettore vasalhatnank figurat, es abba atoltoztethetnenk a bulin:D Melle kapna egy nagy pumukli figurat:D

Gondolkoztam rajta, hogy torta lehetne Pumukli, de felek, hogy sirna, hogy szejjel vagdaljuk a Pumuklijat:D

2012. ápr. 26. 10:10
 3/16 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy. A tortánál szerintem is sírna. De ehhez mit szólnál?

[link]

2012. ápr. 27. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:

De azért a Pumuklis termékek közül nálam ez viszi a prímet:

[link]

2012. ápr. 27. 13:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Az az agynemu valami fantasztikus:D, a tanyerkeszletet mar lattam a teszveszes linken. Nekem jobban tetszik az agynemu.

Egyebkent ma melyen beleastam magam a temaba.

Tudtad, hogy 1961-ben szuletett pumukli egy radios musorban?

A 80-as evekben kerult a tevebe, es mozi film is lett belole, meg hozzank csak az elso szeria jutott el. Aztan volt egy szeria, amikor pumukli egy hajon volt es egy szakaccsal haverkodott. Ugy kerult oda, hogy egy masik kobolt elcsabitotta, hogy menjen vele a tengerre, majd o megtanitja mindenre, aztan a hajon bennrekedt a hutoben, es a szakacs megtalalta. Aztan vegul megis visszahuzta a szive Ederhez, de aztan Pumukli elment nyaralni, es mire visszament, Eder meghalt:((((((((((((((((((((

De rokona orokolte a muhelyet es Pumukli direkt odaragadt valamihez, es ennel az ipsenel maradt.

Eder mester alakitoja 1993-ban hunyt el, mikor kabe en javaban neztem a sorozatot...meg jo, hogy nem tudtam, hogy meghalt.:(

A multkor az elvalas reszt neztuk, azt hittem elbogom magam, Eder mester nagyon megharagudott Pumuklira (parom nem mondta, hogy ket reszes az a resz, es a masikban kibekulnek), azt hittem osszevesztek, meg mondtam is magamban, hogy mekkora tahok a rendezok, szegeny gyerekek, es hogy milyen jo, hogy ezt a reszt nem lattam gyerekkent. Hehe, de tevedtem:D

Neztem rogton ebay-en, amazon-on, angolon, amerikain es nemeten neztem, de plust alig talaltam, azt is rohadt dragan.

Most viszont ma tamadt egy uj otletem. Az ihletet ez a link adta:

[link]

En is csinalok egy ilyet, azok a figurak ugyse annyira tetszenek, nem ismeri fel bennuk a lanyom pumuklit, viszont ezt, mikor meglatta, rogton mondta, hogy pumukli.

Ha kesz van, lefotozom es feltoltom. Filcbol csinalom, mar szabasminta alapjan keszitettem neki filcbol gyumolcsot, zoldseget, remelem ezzel is megbirkozom. A kis nadrag es a polo mar kesz is van, mert volt hozza anyagom, viszont bor szinu anyagom nincs, igy azt veteleznem kell.

A vasalhato minta viszont marad, azt meg akarom venni es csinalni neki egy pumukli polot.:D

2012. ápr. 27. 22:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogyan csinalta meg, hogy pumukli keze ugy alljon, ahogy akarja es meg is alljon, vagy uljon a helyen. Valoszinuleg bedrotozta, en is ezt fogom tenni.
2012. ápr. 27. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja jó ötlet a drót. Attól biztosan szépen fog állni a keze. Sajnos én nem szerettem ezt a mesét. Csak a húgom :) A gyerekeim viszont nagyon szeretik Yakarit. Én is megpróbálok majd Yakari emberkét csinálni a kisfiamnak.
2012. máj. 2. 21:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Yakari is nagyon aranyos, nem nehez az se. Nem tudom, de hogy csinalod, en a fejet ugy csinalom, mint anno a paradicsomot egy konyvbol. Negy reszbol rakom ossze a darabok olyanok mint a rombusz, csak total lekerekitve ket szemkozti oldalt, koverkesre hagyva a fromat. Ha osszevarrogattam oket, kiforditom, a tobbi testreszt a legegyszerubben csinalom. Elorol a karja, hatulrol a karja, es osszevarrom. Te hogy csinalod?
2012. máj. 2. 21:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Még fogalmam sincs hogyan fogom csinálni. De szembe jutott még 1 ötlet a Pumukli témában. Pumuklis keményhab mesefigura. Elég sok helyen vállalnak saját elképzelés alapján figurát. Én csináltatok majd Yakarit a gyerekszoba falra.

[link]

2012. máj. 2. 22:17
 10/16 anonim ***** válasza:
2012. máj. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!