Mikor fejeződött be a fogzás, mennyi idős volt a gyereked, amikor az utolsó foga kijött?
Hát számold meg a fogait. Összesen 20-nak kell lennie, az utolsó 4 (17-20) 2-3 év között szokott kijönni.
A fiam 2,5 lesz, és remélem, hogy most nyálzik utoljára, mert most jön a 20. foga. Neki már 16 hónaposan megvolt a 16, utána elmúlt két éves, mikor a az utolsó 4 jött egymás után.
Juliusba lesz 3 eves a fiam.
Most kinlodunk az utolso 2 foggal,mar par napja latom ahogy bujik.
Mi mind a 20-at nagyon megszenvedjuk-tuk.
(hamarosan kezdhetem elolrol mert szemptemberbe erkezik a kisteso)
Szerintem azért viseli meg ennyire,mert 1-1 jön neki folyamatosan,és az nagyon rossz lehet. Szegényke :( Kend neki Dentinox-szal,éjjelre meg jó a Viburcol kúp. De van aki a Chamomillára esküszik,nekünk nem vált be.
Az én lányomnak 1,5 évesen kint volt az összes(de hidd el, ami könnyen jön az könnyen megy is)
Júniusban lesz 3éves a fiam, neki még pár nap és az utolsó 2foga is kint lesz teljesen(több mint a fele kint van a fognak már)
Nekünk is hiszti a fogmosás miatt a fog. A múltkor a vékony ínyt meg is sértettem, akkor engedte a "bibit" megnézni.
Köszi a válaszokat!
A létező mindent kipróbáltunk már fél éves kora óta..
Ma Nurofent kapott estére, meg tegnap is azt kapott este. Így el tudott aludni. De hát holnap már nem adom, ezt csak vészhelyzetben szoktam. De ma is meg tegnap is nagyon sírt :( Próbáltam kitapogatni a fogait, de nem nagyon tetszett neki az ötlet. Megmutatni meg nem mutatja, max. 1-2 mp-re, de azalatt nem tudom megszámolni. Ááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!