Mik most a kedvenc mesefigurák, rajzfilmek a 2-10 éves gyerekek körében?
Figyelt kérdés
Mesefigurával díszített evőeszközt és hűtőmágnest készítek, ehhez keresem az olyan figurákat, amik bejönnek a kicsiknek.2012. ápr. 25. 15:58
11/38 anonim válasza:
Igen, a Berg Judit-féle Rumini. Nagyon jó könyv, izgalmas, ötletes, az ismeretségi körömben is nagy sláger a 6 évtől felfelé. (És még szülőként is élvezetes. :)
12/38 anonim válasza:
Mickey mouse, Tom és Jerry, Bogyó és Babóca, Woody.
Ezeket hogy készíted? Mert engem is érdekelne ilyesmi, azaz a fiamat.
13/38 A kérdező kommentje:
Privátban szívesen válaszolok ha kérdésed!:)
2012. ápr. 25. 17:47
14/38 A kérdező kommentje:
Szóval ha VAN kérdésed:))))
2012. ápr. 25. 17:48
15/38 anonim válasza:
3 éves kislány: Bogyó és Babóca, Spongyabob, Micimackó
16/38 anonim válasza:
nálunk Bob a mester,Verdákból Matuka,Micimackó
18/38 anonim válasza:
my little pony (új szériás) figurák, kockásfülű nyúl, kisvakond
19/38 anonim válasza:
Peppa Pig-et még nem írta senki :-)) pedig nagyon aranyos! kislányom imádja :-) én vennék tőled ha készítenél. Amúgy mennyiért árulod?
20/38 anonim válasza:
majdnem 3 eves fiam kedvencei: Thomas a kismozdony, Micimacko, Bogyo es Baboca,Mazsola es Tade, Mickey mouse,Bob the bulider(nem tudom a magyar nevet).
Tetszik neki a Tom es Jerry is de szerintem nem 3 evesnek valo ezert nem engedem,hogy nezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!