A ti bölcsitekben mosnak a gyerekek fogat?
Nálunk azt mondták a amikor elkezdtük a bölcsit,hogy nem mosnak már 2 éve a gyerekeknek fogat mert nem higénikus.Előtte mindig gond volt,és rengeteg betegség hogy,egymás szájába adogatták egymás fogkeféit a gyerekek.
Meg semmi értelme egy ilyen kicsi gyereknél.Reggel meg este kell fogat mosni és kész.
Kíváncsi leszek az oviba hogy lesz.Még nem tudom.
Azért az elég rossz kifogás, hogy egymás szájába dugdossák a fogkefét. Ezért vannak nálunk a fogkefék a gyerekek által nem elérhető helyen és nem maguknak mossák a fogukat, hanem a gondozók mossák nekik, mert egy 2-3 éves gyerek nem tudja megmosni a fogát egyedül.
Ha mondjuk 15 gyerekre egy csoportban van 2 gondozó, akkor kettejüknek a fogmosás nincs 15 perc.
Ez szerintem lustaság inkább.
sajnos a mi ovinkban sem mosnak fogat , mondván h még úgysem tudnak és akkor minek????????????????
így nem is fogják az tuti ha az ovin múlna.
Meg hogy ebéd után gyümit esznek és utána nem szabad fogat mosni mert károsítja a azománcot, meg hogy összekeverik a fogkeféket és káosz lesz ,m egymásét a szájukba veszik stb..
kis odafigyelést igényelne. Bölcsiben működött minden szépn.
Engem nem zavarna ha nem mosnának a bölcsiben fogat.
Én sem szoktam a munkahelyemen ebéd után fogat mosni.
Reggel este elég kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!