Kiságyból való átszoktatás nagyágyba? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
26 hetes kismama vagyok a kislányom másfél éves.Mire a kistesó megérkezik szeretnénk átszoktatni őt a nagyágyba.Tegnap este kezdtük.Semmi gond nem volt szépen elaludt reggelig.Délután viszont kijöttem becsuktam az ajtót és leszállt az ágyról és járkált a szobában!(Kukucskáltam:-)))Elmondtam neki hogy én is mellé fekszem és együtt alszunk.Úgy sem akart jött-ment pedig nagyon álmos volt!Bár erre a vele alvásra sem akarnám rászoktatni mert ha meglesz a pici és egyedül leszünk akkor nem tudom megoldani majd hogy ha éppen a pici is fent van hogy velem aludjon el.Van valaki még ilyen helyzetben?Vagy tudtok adni nekem tanácsot?Szerezzünk be még egy kiságyat?2012. ápr. 24. 12:25
1/1 anonim válasza:
Másfél éves gyereknek inkább még a kiságy a jobb, lehet olyat kapni, amit késöbb át lehet alakitani gyerekheveröre, egy olyat megérné venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!