Mit várok a bölcsődétől?
A bölcsis jelentkezési lapon ezt kérdezik. Erre a kérdésre mit lehetne válaszolni?
én azt írnám oda, azt, hogy vegyék fel. De gondolom nem erre kíváncsiak.
:DDDD
Szerintem tök, jó hogy ezt írtad....
Èn azt várnám el, hogy minden 5 gyerekre 1 gondozó jusson, egy helyiségben 10-nél több gyerek ne legyen. Ezzel képes egy gondozó a megfelelö gondoskodást bizotsítani a gyermekem számára.
Én azt írtam, hogy szeressék és elfogadják a gyerekemet.
de gondolom ide lehet beírni mindent, ami elvárásként megfogalmazódik benned, hogy pl kis létszámú csoportban legyen a gyerek és a lehető legtöbb személyes figyelmet/törődés kapja, vagy figyeljenek oda a megfelelő/változatos/egészséges táplálkozásra, igényled-e, hogy legyen vmi "foglalkozás" a csoportban (a nagyobbaknál szoktak leni pl heti 1 festés, zenés-táncos nap stb, amiben részt vehetnek ha kedvük van), legye sok udvaron töltött idő, vagy hogy Te fonotsnak érzed amauniálistevékenységek gyakorlását
ilyesmiket mind lehet írni
de elárulom, hogy ugyanúgy a fiók mélyén végzi egy átolvasás után, mint a gyerek kartonja, szóval nem feltétlenül kell nagy feneket keríteni ennek a kérdésnek.
Utolsónak: a bölcsiben sokkal kevesebb gyerek jut egy gondozónőre, mint az oviban.
A kérdezőnek: én is olyasmit írnék elvárásként, ami azért nem teljesen valóságtról elrugaszkodott, de mégis az érzdőik benne, hogy bízom a bölcsiben, és szeretném, ha a gyerekem ott jól érezné magát, és jó szívvel tudnám őt otthagyni minden napra, amíg én dolgozom. Figyeljenek rá, gondoskodjanak róla megfelelően, stb.
Szia!
Én azt írtam anno,hogy amíg én dolgozom,addig a kisfiam biztonságban tudhassam.
Engem azt sem érdekel,hogy kevés a játék,elég,ha a gyerekem jól érzi magát,és vigyáznak rá,a bölcsi egy szükség megoldás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!