Kislanyomnak pajzsmirigy alulmukodese van, orokolte tolem, sajnos. Most 2 eves nyolc honapos, gyogyszeres kezelest kap, fejlodessel minden rendben. Akinek szinten alulmukodeses a babaja, irna nekem hogy megosszuk tapasztalatainkat?
off Ne haragudj,hogy nem a kérdésre válaszolok,de hogyan derült ez ki?
én is pm~es vagyok és van egy 2éves lányom
szia!Engem is érdekelne nagyon hogy hogy derült ki ez a kislányodnál,hány kg,mit mondtak..stb?Érdekelne minden,nagyon megköszönném ha megosztanád velem.Fiamnak,most 2éves,lehet ez a baja,nov.5-re kaptunk időpontot az endokrinológiára csak.20 kg,és 2éves.Nincs úgy semmi baja,de a gasztroenterológián tovább küldtek ide a súlya miatt,úgyhogy most eléggé aggódom...
Köszönöm ha irsz pár mondatot!
Sziasztok!
Az én kislányomnak is pajzsmirigy alulműködése van. A családban senkinek nincs, vagy legalább is a szűk körben.
Nála úgy derült ki, hogy 6 hetesen még mindig sárga volt,és nem mozgott, nem evett,csak aludt és bambult. Kórházba kerültünk, kétszer 1 hétre és a kezelőorvos megcsinálta az újszülöttkori szűrővizsgálatot, ekkor derült ki, hogy ő átcsúszott rajta jó eredménnyel (?!) 2 hónapos kora óta szedi a gyógyszert. Ő mindenben le volt maradva mozgás és értelmi szempontból. Sokat jártunk korai fejlesztőbe, dévény tornára. Mostanra nagyon szépen rendbejött, de még nem beszél, csak szótöredékeket mond. Decemberben lesz 3 éves. A Ti gyerekeitek beszélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!