Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Mens Mentis-ben tudnak...

A Mens Mentis-ben tudnak segíteni pajzsmirigy problémában is? Kit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Én Rencz Ritához járok, nagyon szeretem, értelmes, kedves nő, nem paráztat feleslegesen, ő maga is édesanya stb.

Én a teherbeesés előtt fél évig szedtem 75 mikrogr L-Thyroxint (mondjuk nekem IR is volt, arra már régebb óta szedtem Meforalt).

2012. ápr. 19. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is, ahogy az első Rencz Ritához járok. Kitűnő orvos szakmailag, emberileg, mindenhogy. Nekem is gond van a pajzsmirigyemmel + IR-es vagyok.
2012. ápr. 19. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Dr. Breyer Helgához járok. Szimpatikus, fiatalos, korrekt és egyenes. Nagyon szeretem. Nekem nincs pajzsmirigy problémám, de néztünk anno azt is, szerintem pontosan tudta volna, hogy mit csináljon, ha gond van. Csak ajánlani tudom, sokat (sőt rengeteget) segített nekem!
2012. ápr. 19. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Gratula a babához, akinek meg még nem sikerült annak sok sikert kívánok!!!!

Az csak ott derült ki, h baj van a pajzsmirigyetekkel, vagy már éreztétek, h valami nincs rendben? Hogy derítették ki a pajzsmirigy problémát, milyen dolgokat néztek vérvételen? Azért kérdezem, mert akkor megcsináltatnám ezeket előre.

Nekem is van IR-em, de még nem kezelik, csak nemrég kaptam meg az eredményeimet, de a tüneteim alapján azt sejtem, h a pajzsmirigyemmel is gond van.

A TSH-m 1,6 körül szokott lenni. Ez kizárja azt, h. gond van a pajzsmirigyemmel?

2012. ápr. 19. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem az 1.6 tsh teljesen jó.Nekem 2.1re is azt mondták,hogy megfelelő.

Van bmilyen tüneted,ami miatt ezt gondolod?

Hajhullás,fáradékonyság,pattanásos bőr stb.

2012. ápr. 19. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Amit még érdemes nézetni a TSH-n kívül: T3, T4, anti TPO. Én most úgy jártam, hogy végre lement 1,6-ra a TSH-m, de a T4-em magas lett, így visszább kellett venni a gyógyszerből.
2012. ápr. 19. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:

A belgyógyász azt monda, h meg van nagyobbodva a p.mirigyem, de nem kell foglalkozni vele (a sz@r inzulin értékemre is ezt monda)...

Nagyon fázékony vagyok, alacsony az ébredési hőm (36 fok körüli, akkor jöttem rá, amikor elkezdtem hőgörbét vezetni),

(a zsíros bőr és az aknék 12 éves korom óta megvan).

2 éve magas lett a koleszterinem és vérszegény lettem, pedig nem változott az életmódom. Azóta sem jönnek rendbe ezek az értékek.

Nekiálltam hasra is hízni.

Mindig tiszta kék-zöld vagyok, nagyon könnyen bevérzik az apró sérülés is.

Biztos van még más nyűgöm is, most csak(?) ez jutott eszembe.

2012. ápr. 19. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!