Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez a nevelesi modszer szerinte...

Ez a nevelesi modszer szerinted durva?

Figyelt kérdés

Adott egy 3 eves kislany. Azt mondja hogy ker pl levest, az anyja megmelegiti de nem eszi meg. Buntetese, hogy 2 oran keresztul nem allhat fel az asztaltol. Van hogy akar ott a szeken elalszik, utana mar nem kap enni, meg az esti kakaojat is megvonjak tole.

Szerintetek? MEgoldas az effele buntetes?

2012. ápr. 22. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
úristen, ez nem normális....a 3 évesnél se, de a kicsinél plánesőt...jesszusom...még a könnyem is kicsordult...:-(
2012. ápr. 22. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

ez nem nevelési módszer, ez egyenesen gyerekkínzás!!!!!

borzalom!

2012. ápr. 22. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

és nem az ilyen büntetésektől lesz egy gyerek jól nevelt

bátran állítom, hogy az én kisfiam jó gyerek (közel 3 éves), úgy hogy eddig a legnagyobb büntetés az volt, hogy párszor beküldtem a szobájába

én a helyedben megmutatnám a válaszokat a barátnődnek, gondolkozzon már el egy kicsit

2012. ápr. 22. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez durva!Szerintem még felnőtteknél is néha megesik,hogy megkíván valamit,aztán még sem kéri.
2012. ápr. 22. 16:13
 15/16 Galgóczy Anna ***** válasza:

Ezzel a szülővel is ezt csinálták, amikor gyerek volt? Vagy még rosszabbat? Ennek tényleg evési zavar a vége és/vagy az, hogy a gyerek félni fog a saját szüleitől. Ez nem megoldás. Mi lesz vele tini korában? Nem beszél a szüleivel, nem fog bízni bennük, elcsatangol stb. Ha ez egy ismerős vagy rokon, rázd fel! Ha nem tudja mi a helyes, akkor ezeket ajánlom neki:

[link]

[link]

[link]

És az összes neveléssel kapcsolatos cikk, ami itt van.

2012. ápr. 24. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Megszakad a szívem! Szegény gyerekek! Ez nem normális. Én biztos, hogy próbálnék valamit tenni. Szólnék a védőnőnek, gyerekorvosnak, vagymittudomén. Ez kínzás!
2012. ápr. 25. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!