Milyen nevelési hibáknak köszönhetően lesz egy gyerek hiperaktív?
"A csoki, cukor evéstől lesz rengeteg eneriája, mivel szénhidrát és pörögni fog."
Ezzel akár bármelyik gyerek produkálni fogja a hiperaktív tüneteket ?
Az első válaszadó keveri a szezont a fazonnal, illetve nem tudja, mit jelent a hiperaktivitás, mert nagy hülyeséget írt. A hiperaktivitás nem nevelési kérdés. (hogyan is lehetne a gyereket hiperaktívnak nevelni????)
Sajnos veleszületett dolog, de igazán feltűnővé, illetve diagnosztizálhatóvá csak iskolai környezetben válik.
A sok tévénézés is elősegíti állítólag, bár én inkább azt hiszem, hogy öröklött.
De én azt is olvastam, hogy orvosilag nem is deffiniált, csak a gyógyszeripar találta ki, hogy már kicsi korban is gyógyszerfüggővé tegyék a gyerekeket. Mégis milyen tüneteket produkál?
Genetika, vagy szülés közben fellépő oxigénhiány!
Az a baj, hogy sok ilyen ember mint TE tudatlanságából kifolyólag ítélik el a hiperaktív gyerekeket és szüleiket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!