Fertőtlenítés, mosás, mosószer nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs itthon mosópor, és pénz se:(
/a net nem a mienk,csak használjuk néha,mielőtt még ezzel támadnátok/
Muszáj volt mosni, így tettem kis mosogatót a törölközők és 1 kakis rucihoz,és 90fokon mostam.Szerintetek így tiszta lett?
Ennyire leégve még nem voltunk,majd talán ma kifizetik az embert..de ez csak remény, addig meg másra kell beosztani a pénzt.
2012. ápr. 20. 11:48
1/6 anonim válasza:
ha 90 fokon mostad akkor biztosan tiszta lett
2/6 anonim válasza:
minden bacinak el kellett pusztulnia!!!
3/6 anonim válasza:
Esetleg öblítsd át nagyon enyhe ecettel, az is fertőtleníti, aztán ki lehet teregetni a napra. Mosogatószer helyett inkább sampont használnék, de a mosógépnek egyik sem tesz túl jót.
4/6 anonim válasza:
Használj a mosáshoz mosószódát és nátrium- perkarbonátot, és öblíts ecettel. Nagyon olcsó, havonta több ezer forintot lehet rajta spórolni(ha sok a mosás, ha kevés, akkor pár százat:) ) és tökéletesen tisztára mosnak. A Na- perkarbonát fertőtlenít és folttisztít is, az ecet fertőtlenít.
5/6 anonim válasza:
Mosogatószer helyett tehetsz bele tusfürdőt, sampont, foly.szappant is, egy keveset. Öblítő gyanánt pedig ecetet. És nem kell 90 fokon mosni, mert van ami összemegy. Én pl. mindent 40 fokon mosok. Ha kivasalod, az is fertőtlenít, bár én nem szoktam vasalni egyéb okok miatt.
6/6 anonim válasza:
Ajánlom neked a lidl-ben kapható hatalmas kiszerelésű mosóport 990 ft, azt hiszem 9 kg.
Ugyan olyan jó, mint a tomi stb...
Biztosan tiszta lesz a ruci, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!