Ha hisztizik nem vesz levegőt. Mit csináljak, ha fújok az arcára akkor sem- el is ájul?
Nagyon ijesztő a fiam, mert ha rájön az 5perc úgy sír, hogy nem vesz levegőt, és ájul is, mert fújhatok az arcába vizet, csuklik a gyerek:(
Mit lehetne tenni.
Egyszerre nagyon veszélyes a kicsire nézve, rém ijesztő más anyukának ha nyilvánosan csinálja(ma a játszón csinálta), kellemetlen is(mert neveletlennek is tűnhet) és azért rettentő dühítő is, hogy "zsarol".
Ti tapasztaltatok ilyet ekkora gyereknél.
Júniusban lesz 3éves.
Engem az anyukám anno simán lelocsolt egy fél pohár vízzel. Állítólag én is így hisztiztem. A második ilyen zuhany után leszoktam róla :). Szerencsére a fiam ezt nem örökölte, így nem tudom, hogy másnál is hatásos-e.
Az meg soha ne zavarjon, hogy más anyuka mit gondol rólad. Kérdés, hogy ők mit csinálnának hasonló helyzetben. Ítélkezni könnyű!
effektív aphone, "indulatgörcs".
Semmi baja a légzőszerveknek. Spontán így akarja felhívni magára a figyelmet. Ami "új", hogy ami kizökkentené kb ront rajta:( Persze neurológiára elviszem ha ez fokozódik...
Az én lányom csinálta ezt születése után az első kb 2 hónapban. Sírás közben nem vett levegőt, kékült-zöldült. A levegő fújás se mindig segített.
A doki úgy magyarázta nekünk, hogy ha a tüdő működőképes, átveszi a vezetést és magától pumpálni kezdi a levegőt, tehát a biológia működik.
Egy idősebb gyereknél is igy van, csak ez mások számára ijesztő lehet. A hideg víz fröcskölése is jó lehet ... és drasztikusabban nem lépnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!