Más anyukát is ekapott a depi mostanába vagy csak engem?
Nálam is ez van, én próbálok kimozdulni, de átmenetileg segÍt csak, remélem elmúlik.
2012. ápr. 18. 09:30
2/11 A kérdező kommentje:
Kimozdulni tényleg jó lenne,de két gyerekkel egyedül nem igazán tudok.Külön álló babakocsink van,nem ikres,a lányok meg,ha kint vagyunk ketten,kétfele szaladnak,elég balesetveszélyes,úgyhogy csak akkor szoktunk kimozdulni,ha apa is itthon van.
Én még csak várom a babucit, de nekem is elég sz@r napjaim vannak :S nyűgös vagyok, utálom már az ithollétet, egyedüllétet, párom napi 12 órát dolgozik, 1-1 óra az út oda-vissza, gyakorlatilag hazajön, eszik, és fekszünk aludni. Persze megértem, hogy fáradt, nem is ezzel van a baj, örülök, h legalább mellettem alszik, megnyugtat, de este már kijön rajtam mennyire rossz napközben... Anyukámékhoz szoktam hazamenni kicsit, az egy darabig megnyugtat, de van mikor abszolút nincs energiám hallgatni őket, se senkit, csak a párommal érzem/érezném jól magam...
34 hkm
2012. ápr. 18. 09:55
Én 4 éve vagyok itthon, kettőt szültem egymás után, és a tél vége a legrosszabb. Lehetne már igazán jó idő, az nekem segíteni szokott. Kimozdulni én sem nagyon tudok, mert egy autó van, és azt apa elviszi. Busszal meg? Hát az felejtés. Apa szokott nekem kimenőt adni néha, de minek, akkor is csak a pénzt költeném, az meg nem túl sok van. Jó időben sokat szoktunk kint lenni, az nekem sokat segít. Ők homokoznak, vagy hintáznak, motoroznak, én meg leülök a nagy hintára olvasni. Ezt nagyon szoktam szeretni, de itt van április közepe, és még mindig nagykabátban járunk. Ez szörnyű, szerintem gyerek nélkül is depisek ettől az emberek.
2012. ápr. 18. 10:23
5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen,emlékszem,mikor még nem voltak meg a lányaim,és még dolgozni jártam,akkor is depis voltam már a tél vége fele,mikor már várjuk a tavaszt,de olyan nehezen jön el.Próbálok azért úgy csinálni,hogy a gyerekek ne vegyék észre,hogy rossz a hangulatom,hát remélem a nyár másabb lesz,bár akkor is sokat leszünk egyedül.
hát kezdek én is be golyózni, pedig még csak 16 hónapos. Tényleg mindennap ugyanaz. Mindenki éli az életét én meg be vagyok zárva! És mi erre a válasz? Te akartál gyereket! Na ilyenkor kapok idegbajt.
2012. ápr. 18. 12:40
Hú, nálam is ez van. Egyedül vagyok itthon egy 2.5 éves és egy 4 hónapos kisfiúval, és nekem is tele van a hócipőm. Férjem reggeltől estig dolgozik, szüleim, anyósomék másik városban. Nem tudok 10 percre sem elszakadni ebből a mókuskerékből. Próbálok én is türelmes lenni a gyerekekkel, szedem a magnéziumot, de igazából az segítene, ha néha le tudnám őket egy kicsit passzolni valakinek, legalább 1-2 órácskára...
2012. ápr. 18. 13:23
Ezt hívják GyES betegségnek.
2,5 éves lesz májusban a kisfiam, akinek súlyos atópiája van, ezért a szeles, nyirkos napokon annyi a levegőzés hogy kinyitom az ablakot vagy kimehetünk a teraszra kétszer húsz percre. Január végén 2 hét kórház, aztán 1 hét még szobafogság, azt hittem behülyülök. Most meg 2 hete kezdtük a bölcsit, és úgy érzem, fél ember vagyok! Minthogy örülnék, hogy egy kicsit magam vagyok, amire eddig néha úgy vágytam!
2012. ápr. 18. 13:40
Tapasztalatbóétudom. Heti 2 óra kimenő, megoldás lehet! De bármi ami a napi rutinból kizökkent. 2 éves lesz a lányom. Hetente egyszer elmegyek egy-egy munkával kapcsolatos képzésre..ez nagyon feltölt. A férjem vállalkozásában segítek, amikor akicsi épp alszik. Ilyenkor a nagyi van vele, vagy játszóházban van, 1-2-3 órára.
2012. ápr. 18. 19:27
Én rám tavaly nyáron tört rám s azóta is tart.Szedtem 2 hónapig rá gyógyszert,de olyan mellékhatások jöttek elő,hogy inkább abbahagytam.Jól nem vagyok inkább csak tartom magam.Épp tegnap voltam a psticháteremnél s közölte miért vagyok ennyire gyógyszerellenes?Akkor jól lennék.
Nem tudom tartok tőle inkább szenvedek.
15 éve gyesen vagyok 4 gyerekkel.Nekem már pár órára el kéne menjek dolgozni,de sajnos nics hova,pedig folyamatosan keresem.Ezt mondta a pszicháterem is.
Jön a jóidő és menjetek sokat a szabadba!Nekem is a legkisebb 28 hónapos.A legnagyobb 14,5 éves.
4 gyerkőc anyukája
2012. ápr. 19. 08:18
Kapcsolódó kérdések: