Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom decemberben lesz 3...

Kislányom decemberben lesz 3 éves mikrtol mehet ovodába?

Figyelt kérdés
ebben az évben mehet ??? vagy csak jövöre ??

2012. ápr. 16. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is decemberi, ő már másnap mehetne oviba. Itteni oviban ez a szokás. De mivel jön a karácsony, és az ovi úgyis bezár téli szünetre, így csak januárban kezdjük meg a beszoktatást. Már be is iratkoztunk:)
2012. ápr. 16. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálunk legkorábban, 2,5 évesen veszik fel minicsoportba, úgyhogy nálunk előbb is mehetne a lányod oviba, nem csak 3 éves korától.

De ovifüggő.

2012. ápr. 16. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen.Az enyém is dec-ben lesz 3.Most május első hetébe viszont be kell iratatni,ha szeretnéd,hogy menjen még ha dec.be is.

Egyébként csak 2014-től kötelező az óvoda 3 éves kortól.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 16. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:
enyém is dec.-ben lesz 3 éves, a szülinapja másnapján mehet oviba. de szerintem az ünnepek miatt januártól viszem csak :)
2012. ápr. 16. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem veszik be évközbe, csak azt, aki szeptember elsején már betöltötte a 3. életévét, vagy decemberig átveszik a bölcsiből azt aki szept és január között tölti a hármat. Érdeklődj utána az oviban, nagyon változó, nálunk azért van így, mert rengeteg a gyerek és nincs hely minden jelentkezőnek.
2012. ápr. 16. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is decemberben lesz 3 éves,de mivel 15-i,így már csak januárban viszem,hiszen jön a téli szünet,nincsen értelme elkezdeni a beszoktatást.

Elvileg már 16.-án mehetne.

2012. ápr. 16. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!