Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom decemberben lesz 6...

Kislányom decemberben lesz 6 hónapos és hintát szeretnénk neki, Melyiket érdemes venni?

Figyelt kérdés
Esetleg ha linket is tudtok rakni megköszöném.
2009. okt. 14. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiamnak van olyan hintája ami ilyen merev.

Nem nagyon szereti.

Jobb lenne egy olyan amit felszerelsz a plafonra vagy az ajtókeretre (felakasztod a hintát, ha kell) csak ehhez még pici egy 6 hós. Igaz van ebből piciknek való műanyag is!

Első fiamnak még megvan ez a jobb hintája anyunál.

Nyáron kertbe is kirakhatod valami fára.

A babahintákat kb fél évig lehet használni, utána már nem lesz elég neki.

Sok helyen hallottam, hogy inkább egy hintaló.

2009. okt. 14. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A fiam imádja, 4 hónaposan kapta, azóta is használjuk (13 hónapos)

Nem olcsó, de megéri, főleg ha van hova feltenni. (Az állvány hozzá hatalmas.)

A hintát mi 13 000 HUF körül vettük.

2009. okt. 14. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Most néztem az első választ. (Én a 2. vagyok)

Csak még annyi, hogy ezt újszülött kortól 3 éves! korig lehet használni, szerintem megéri, nem növi ki 6 hónap alatt. A péda is ezt mutatja!

2009. okt. 14. 12:16
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ez tetszik azt hiszem nem is keresem tövább.
2009. okt. 14. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
én is 6 hónaposan vettem neki egy teljesen sima műanyag 2000 ft-os hintát.(amilyenről az első válaszoló is ír) Akkor egy összehajtogatott puha plédet tettünk bele bélésnek és nagyon szerette. Most 11 hónapos már nem kell a bélés és meg van veszve érte. Az ajtó fölé lett felszerelve és ha meghallja, hogy hinta-palinta más ül is be az ajtóba. A keresztlányom aki most lesz 3 éves ugyan ilyet használ lent a mamánál a kertben.
2009. okt. 14. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is Adamot vennék, néztem már, csak nálunk gipszkarton a mennyezet mindenhol, úgyhogy sajna nem lesz! Pedig nagyon jó!
2009. okt. 14. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ilyen olyan hintára gondoltam amit nem nő ki.

Nekünk a nagyi vett egy hintát ami ilyen picike összecsukhatós állványos, merev az egész. Kilengése kb fél méter, régen sem, most meg pláne nem köti le a gyereket.(15 hós)

2009. okt. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!