Nektek mennyi idősen szokott le a gyerkőc a pelusról? És hogyan?
két éves és négy hónapos volt
nem ment bölcsibe egy hétig,mert beteg volt.hétfőn kezdtük,nem adtam rá pelenkát.első naptól egy baleset sem volt.szépen szólt pisinél,és kakinál is
két hét múlva levettem a nappali alvásnál is,mert száraz volt a pelenka.egy hónap múlva levettem éjszaka is,mert többnyire száraz volt a pelenka.
ennek három hónapja kb,és azóta ébrenlét alatt egyszer sem volt baleset,déli alvásnál sem.éjszakai alvásnál előfordult kis becsurgás reggelre kb. három alkalommal
most ért meg rá
tavaly is próbálkoztunk,sokszor pisilt is meg kakált is bilibe,de nem szólt,csak én figyeltem,és vittem,ha láttam,hogy kell neki
2 évesen nyáron egyik napról a másikra. Dög meleg volt, hagytam pucéron futkosni a lakásban kísérletképpen, bili szem előtt. (már pelusosan is használtuk, mert kakilni csak abba hajlandó 1 éves kora óta)
Aztán rájött, mennyivel kényelmesebb. Úgyhogy egyik reggel kijelentette nem kell pelus, nem baba már. Na onnantól sem nappalra, sem éjszakára nem kellett. Egyetlen balesetünk volt, mikor a lökött apja megijesztette :)
2 és fél éves korától pedig már a nagywct használja, sőt bő 1 hónapja már fellépő sem kell neki, nyáron lesz 3 éves. Egyrészt nagyon magas (most 4 éves méretű ruhákat hord) másrészt rájött hogyan üljön fel.
Tehát sem erőszak, sem erőltetés nem volt. Rábíztuk mikor érik meg rá úgymond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!