3és fél évesnek vitamin?
Én nem kifejezetten gyerek vitamint veszek. Farkas bogyót (goji berry)-t adok mind a két gyereknek. 2,5 évesem szereti, megeszi (kb fél marékkal), a kicsinek vízbe áztatom, a levét a teájába/vizébe teszem, a bogyót beleturmixolom az ételébe.
Nagyon sok benne a c-vitamin, több mint a narancsban, és más sok hasznos dolog is van benne. És ami még nekem lényeg, nem szintetikus vitamin, hanem természetes. :)
nalunk ketfele bogyot szed, az egyik omega 3 zsirsavat tartalmazo multitabs a neve talan? (feketeribizlis), minden reggel keri, fekete bogarnak hivja, es mindig ranklehel utana, hogy erezzuk milyen jo feketeribizlis :D
a masik eper izu multivitamin, 3 eves kortol van, az is multitabs, immuno kid (megneztem a dobozat)
igazabol nem tudom, milyen valtozast kellene latnom mióta szedjuk, kopp kopp soha nem beteg, es nem is hoz haza az oviból semmit (ami azert jó, mert a huga még nagyon picike, ot megviselné).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!