2.5 éves gyereketek hány db-os puzzlet tud önállóan kirakni? Egyáltalán szeret kirakózni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 11:14
11/14 A kérdező kommentje:
Az azért nem semmi, ha ismeretlenül rak ki 24 darabosat, vagy annál is nagyobbat! Egyébként gyakorlás kérdése is. Az én fiamnak is sokat kellett segíteni az elején, de érdekelte, és most már nagyon ügyes. Csak éppen ragaszkodik azokhoz, amiket már önállóan ki tud rakni.
2012. ápr. 12. 15:29
12/14 anonim válasza:
24 darabos a legtöbb amit eddig vettünk neki. Teljesen ismeretlenül kirakja. Megnézi a képet, hogy mit kell kihozni belőle, aztán már válogatja pakolgatja is....lassan vehetjük elő apuka 1000-és még több darabos kirakóit. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Biztosan ezekből a gyerekekből lesznek a matekzsenik...:) Nálunk apa amúgy az, én abszolút nem.
2012. ápr. 13. 11:28
14/14 anonim válasza:
első válaszoló vok..érdekes nálunk is a dolog mert pl..nálunk a beszéd nehezebben megy mint a kirakó..de nekem ismeretlenül nem áll neki kirakni,ha esetleg veszünk újat(nem mostanába volt,kb,2 hónapja)akkor először együtt nézzük meg,aztán utánna mikor elővesszük,akkor már megy neki,szóval ismeretlenül nem megy..ááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!