Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák hol van, mit csinál a...

Anyukák hol van, mit csinál a gyereketek amíg ti nagy wc-ztek, vagy elkap a has-mars?

Figyelt kérdés

Lehet elsőre komolytalan a kérdés,de engem érdekel "mit csináltok" olyankor a gyerekkel?

A lányom 2éves,és már halálosan unom hogy állandóan rám veri az ajtót,és amióta eléri a kilincset be is jön. Nem is ez a probléma,de mászik az ölembe,nyúlkálna a Wc-be.

Már el lett neki magyarázva hogy mire való,és nem szabad belenyúlni!

2012. ápr. 3. 11:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Hát..kiküldjük.
2012. ápr. 3. 12:01
 2/18 anonim ***** válasza:
A lányom 6 hós, szóval nálunk ilyen gond még nincs. Berakom addig a kiságyba, míg én elintézem a dolgom. Járóka, esetleg kulcsra zárni az ajtót.
2012. ápr. 3. 12:08
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk ilyen nincs, ha valaki wc-zik, az tabu, és nem szabad rányitogatni.
2012. ápr. 3. 12:08
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem tart olyan sokáig. Míg kicsi volt, kiságy, amikor nagyobb, kapott kis papírt tépkedni, hogy ellegyen, most meg már nem érdekli 3,5 évesen, mit csinálok. Engem nem zavar, ha jönnek utánam, legalább tudom, mit csinálnak. A kétévesem pl. kinyitja az ajtót, becsukja, kinyitja, becsukja, közben vigyorog.
2012. ápr. 3. 12:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Jó és akkor ezt hogy magyarázzam el egy 2évesnek? Járókája soha nem volt,már nem is a rácsos ágyba alszik. Ha kiküldöm,visszajön!
2012. ápr. 3. 12:12
 6/18 anonim ***** válasza:
38%
Zárd kulcsra az ajtót! Vagy vegyél rá olyan láncos biztonsági izét.
2012. ápr. 3. 12:17
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
az én fiam 20 hónapos, de ha wc-zek, nem is csukom be az ajtót, igy bejön, látja hogy ott vagyok és kimegy, de ha becsukom, folyton bejön és becipeli a sok plüsst a bilire, hogy ök is wc.. bezzeg ö nem ülne rá.. engem nem zavar ha bejön közben, amig öt sem..
2012. ápr. 3. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez az, zárd be és kész!
2012. ápr. 3. 12:34
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

Zárd be az ajtót.

Ha kisdolog van és rám találnak leülnek a csap elé(zsámolyra)és elfordulnak,ahogy azt mindig is kértem tőlük.

Ha nagy dolog,akkor bezárom az ajtót.

2012. ápr. 3. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát, nálunk közszemlén van a nagyvécé is... Sajna. Kizárni nem tudom, mert akkor felkenődik az ajtóra és zokog! Ja, másfél éves... Majd leszokik róla... A nagy is megunta egyszer. Pedig neki se magyaráztam sokat a dolgot, csak mindig mondtam, hogy szeretnék egyedül kakilni, és egy idő után már nem jött...

Mondjuk néha vicces, ha mindkét gyerek itthon van. A kicsi ugye bejön, mondogatom neki, hogy egyedül szeretnék lenni, erre a nagy is odajön vigyorogva, mert tudja hogy ezzel bosszant (a kis gézengúz). De legalább őt el lehet zavarni...

2012. ápr. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!