Anyukák hol van, mit csinál a gyereketek amíg ti nagy wc-ztek, vagy elkap a has-mars?
Lehet elsőre komolytalan a kérdés,de engem érdekel "mit csináltok" olyankor a gyerekkel?
A lányom 2éves,és már halálosan unom hogy állandóan rám veri az ajtót,és amióta eléri a kilincset be is jön. Nem is ez a probléma,de mászik az ölembe,nyúlkálna a Wc-be.
Már el lett neki magyarázva hogy mire való,és nem szabad belenyúlni!
Zárd be az ajtót.
Ha kisdolog van és rám találnak leülnek a csap elé(zsámolyra)és elfordulnak,ahogy azt mindig is kértem tőlük.
Ha nagy dolog,akkor bezárom az ajtót.
Hát, nálunk közszemlén van a nagyvécé is... Sajna. Kizárni nem tudom, mert akkor felkenődik az ajtóra és zokog! Ja, másfél éves... Majd leszokik róla... A nagy is megunta egyszer. Pedig neki se magyaráztam sokat a dolgot, csak mindig mondtam, hogy szeretnék egyedül kakilni, és egy idő után már nem jött...
Mondjuk néha vicces, ha mindkét gyerek itthon van. A kicsi ugye bejön, mondogatom neki, hogy egyedül szeretnék lenni, erre a nagy is odajön vigyorogva, mert tudja hogy ezzel bosszant (a kis gézengúz). De legalább őt el lehet zavarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!