Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák hol van, mit csinál a...

Anyukák hol van, mit csinál a gyereketek amíg ti nagy wc-ztek, vagy elkap a has-mars?

Figyelt kérdés

Lehet elsőre komolytalan a kérdés,de engem érdekel "mit csináltok" olyankor a gyerekkel?

A lányom 2éves,és már halálosan unom hogy állandóan rám veri az ajtót,és amióta eléri a kilincset be is jön. Nem is ez a probléma,de mászik az ölembe,nyúlkálna a Wc-be.

Már el lett neki magyarázva hogy mire való,és nem szabad belenyúlni!

2012. ápr. 3. 11:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hááát, nálam még a nagy dolog is be van táblázva, hogy mikor megyek :) Nem tudom, nálam nagyon beállt, hogy reggel megyek, abban az időben, mikor csinálom az ágyazást, tiszta ruhák elpakolását, stb, ilyenkor arra a kb 1 órára mesét kapnak, így nem érdekli őket, hogy közben épp wc-n vagyok, vagy sem....
2012. ápr. 3. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocsi,de amíg te nagyvécézel nem érdekel,hogy a 2 éves lányod mit csinál?és ha valami történik vele?Egy pillanat alatt megvan a baj,magára húz valamit,vagy ilyesmi.Én 2 éves ikreimet addig beteszem a kiságyukba,és bekapcsolom nekik a mesét.
2012. ápr. 3. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Én sose zárnám magamra a wc ajtót. Mi van ha mondjuk besz@rik a zár. Sose lehet tudni. Sose mernék ilyet. Nálunk volt egy kis időszak, amikor mindekettő ott ült a "nyakamon". Ő bajuk, mondtam is neki, ha bírjátok gyerekeim...de leszoktak róla hálistennek.

Naggyal anno úgy csináltam, hogy megmondtam bejöhetsz, de ott állsz a falnál. Valahogy ezt komolyan vette. Viszont azt nem vette komolyan, amikor mondtam hogy ne gyere be. :-)

2012. ápr. 3. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
ja,most látom,hogy már nem rácsos ágyba alszik,akkor vidd magaddal,vigyetek valami játékot,amivel elvan.
2012. ápr. 3. 14:37
 15/18 krisztivan ***** válasza:
Utánam általában jön a fiam és meg lehet kövezni ,de van hogy még meg is nézi mi csináltam ott.Szerintem ha azt szeretném hogy Ő is a wc-re járjon elöbb-utobb akkor bizony nem zárhatom ki.Számára még a tanulás időszaka van.Van amikor tépek egy kis wc papírt és Ő dobhatja bele.:-))1.5 éves de mindig kopog mielött belöki az ajtót:-))
2012. ápr. 3. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Pontosan, be kell engedni, mert így fogja megtanulni, hogy mire való a WC. Nem szabad kizárni, én pl. biztosan nem tudnék úgy pottyantani, ha közben a gyerek cirkuszol az ajtó előtt.
2012. ápr. 3. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Bent van velem és beszélgetünk.Van hogy ráül a bilire és mondja hogy neki is kell wc nie.
2012. ápr. 3. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Most olyat mondok, ami ellen mindenki tiltakozni fog, de ha nem tudom reggel korán megoldani (fél 6-kor kelek a nagy miatt, aki sulis), akkor a 2 éves fiamat beteszem az etetőszékbe ilyen esetben. A kis dolognál bejön utánam a wc-re, a nagynál nem. Nyitva hagyom félig az ajtót, folyamatosan beszélek hozzá, ő válaszol vissza, plusz be van kötve, plusz adok valami "csuda érdekeset" neki játszani, amíg ott vagyok. Ez a "csuda érdekes" olyasmi kell legyen, amit ritkán kap meg, nem okozhat magában kárt vele. Így elvan, amíg végzek, és nem esik baja sem.
2013. jún. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!