WESTEND CITY CENTERBEN VAN GYERMEKMEGŐRZŐ, JÁTSZÓHÁZ?
El szeretnénkvégre szabadulni itthonról férjemmel, nincs kire hagyni a gyerekeket, a pici még elvan babakocsiban, de a 2,5 éves fiam nincs :(
Most ötlött be, hogy esetleg 1 óra játszóház jól jönne neki is és nekünk is :)
Van a westendbe?Mert oda készülünk hétvégén, de nem találom a honlapon :(
Tudtommal nincs.
Csak baba-mama szoba van, az nagyon szuper.
Viszont amennyire tudom, a gyermek megőrzők 3 éves kor felett vannak máshol is. :o(
Nagyi nincs?
Szerintem sincs.
De 2,5 évest azért elég meredek szerintem otthagyni vadidegenekre még akár negyed órára is. Mi van, ha megijed valamitől, vagy elesik, vagy bármi történik és keresni kezd Titeket? A játszóházi személyzet nem fog 1 órán át egy szem gyereket pesztrálni.
Nem piszkálódni akarok, de mielőtt bevállaltátok a gyerekeket, tudtátok, hogy nem lesz kire hagyni, nem?
Én mondjuk nem is érezném jól magam azzal a tudattal, hogy vadidegen ember a 'vigyáz' rá.
Az én lányom 2 éves és símán elvan, sőt nagyon jól érzi magát 3 óra hosszat a gyerekmegőrzőben. Ahová viszem az egy sportközpontban működik. Az épületben vagyok, a telefonszámom a szakképzett személyzetnél van. De ott van beszoktatás 2x1 óra. És tisztába is teszik, ha "szagos" :). Viszont nem hagyhatom el az épületet - ez feltétel.
Vannak családi napközik, ahol gyerekfelügyeletet is vállalnak. Ez lehetne megoldás számotokra is. A legtöbb hétvégén is működik, némi felárral. De gondolom ott is van beszoktatás. Ilyet kereshetnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!