Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » WESTEND CITY CENTERBEN VAN...

WESTEND CITY CENTERBEN VAN GYERMEKMEGŐRZŐ, JÁTSZÓHÁZ?

Figyelt kérdés

El szeretnénkvégre szabadulni itthonról férjemmel, nincs kire hagyni a gyerekeket, a pici még elvan babakocsiban, de a 2,5 éves fiam nincs :(

Most ötlött be, hogy esetleg 1 óra játszóház jól jönne neki is és nekünk is :)

Van a westendbe?Mert oda készülünk hétvégén, de nem találom a honlapon :(

2012. ápr. 11. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Tudtommal nincs.

Csak baba-mama szoba van, az nagyon szuper.

Viszont amennyire tudom, a gyermek megőrzők 3 éves kor felett vannak máshol is. :o(

Nagyi nincs?

2012. ápr. 11. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sincs.

De 2,5 évest azért elég meredek szerintem otthagyni vadidegenekre még akár negyed órára is. Mi van, ha megijed valamitől, vagy elesik, vagy bármi történik és keresni kezd Titeket? A játszóházi személyzet nem fog 1 órán át egy szem gyereket pesztrálni.

2012. ápr. 11. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
37%

Nem piszkálódni akarok, de mielőtt bevállaltátok a gyerekeket, tudtátok, hogy nem lesz kire hagyni, nem?

Én mondjuk nem is érezném jól magam azzal a tudattal, hogy vadidegen ember a 'vigyáz' rá.

2012. ápr. 11. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
43%

Az én lányom 2 éves és símán elvan, sőt nagyon jól érzi magát 3 óra hosszat a gyerekmegőrzőben. Ahová viszem az egy sportközpontban működik. Az épületben vagyok, a telefonszámom a szakképzett személyzetnél van. De ott van beszoktatás 2x1 óra. És tisztába is teszik, ha "szagos" :). Viszont nem hagyhatom el az épületet - ez feltétel.

Vannak családi napközik, ahol gyerekfelügyeletet is vállalnak. Ez lehetne megoldás számotokra is. A legtöbb hétvégén is működik, némi felárral. De gondolom ott is van beszoktatás. Ilyet kereshetnél!

2012. ápr. 12. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!