Melyik mosópor vagy gél nem okoz allergia tüneteket?
Konkrétan arra gondolok, hogy jelenleg Tomit használok + öblítőt, de Gyermekemnek folyik az orra, könnyezik a szeme... Szeretnék váltani, de nem tudom melyik lenne a legjobb. Az ár nem számít jelen esetben. Várom a válaszokat!
Köszönöm.
Sensitivet próbáltál már?
Most kezdődött csak a könnyezés? Mert elkezdtek virágozni a fák, virágok, lehet valami ilyenre is allergiás.
Öblítő- ha külön mosol a gyerkőcre azt nyugodtan elhagyhatod!
Mosószer sokan mosószódát/mosódiót használnak, az tuti allergén mentes.
Sajnos tapasztalattal nem tudok segíteni, mert nálunk ilyen gond nincs (még, remélem nem is lesz).
ember- és környezetbarát mosási forma:
-mosódiókoncentrátum a mosószer helyett, tipp:kataboltjaponthu, de a DM-ben is lehet kapni. Elég egy kupak egy mosáshoz és nem allergizál.
-erősebben szennyezett ruhákhoz mosószappan helyett epeszappan közvetlenül a foltra, illetve mosószóda plusszban a mosógépbe (szintén kapható dm-ben, illetve akár CBA-ban is, Giraffe márkájú)
-öblítéshez fele ecet-fele víz (nekem el van készítve egy flakonba), ha illatot is akarsz, lehet kapni mosóparfümöt, ami szintén nem allergizál, de sztem felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!